Sport en Bewegen

Bewegen is gezond, maar soms is heel intensief en vaak sporten niet haalbaar. Speciaal voor inwoners die het fijn vinden om met een groepje toch wat aan lichaamsbeweging te doen, hebben we in samenwerking met Senior Sportief Actief de beweegkamers opgericht. De toegang is gratis.

Andere activiteiten

Naast de beweegkamers organiseren we ook scootmobielritten, gymnastiek en fiets-en wandelgroepen op verschillende plekken in De Ronde Venen.

Kijk voor een overzicht van locaties en data bij onze activiteiten.

Sportieve activiteiten jongeren

Jongerenwerk organiseert sportieve activiteiten. Wekelijks zijn ze aanwezig op het Cruijff Court in Mijdrecht. Daarnaast kun je bij het jongerenwerk op locatie boksen, darten, poolen, tafeltennissen, fitnessen en basketballen. Deze activiteiten bieden jongeren de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en lekker te ontspannen. Ook leren ze de jongerenwerkers beter kennen, zodat ze later makkelijker met hulpvragen bij hen terecht kunnen. Meer informatie is op te vragen bij Sander. Of kijk voor een overzicht van deze activiteiten op het Instagram kanaal van het jongerenwerk: