Scootmobielritten

Wat is een scootmobielrit?

De scootmobielritten zijn bestemd voor alle zelfstandig wonende ouderen in De Ronde Venen die door leeftijd en/of handicap aangewezen zijn op een scootmobiel. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Hoe gaat zo’n rit?

Eens per maand in de maanden april t/m september gaan we met een groep op pad. We verzamelen om 10:00 uur bij een van de buurtkamers of een verzorgingshuis  in De Ronde Venen. Daar drinken we koffie en rond 10:30 uur vertrekken we voor een mooie toch door de polder. Er fietsen enkele begeleiders mee. Onderweg wordt er een horecagelegenheid aangedaan alwaar iets gegeten en gedronken wordt.

Wie begeleiden deze ritten?

De scootmobielbegeleiders bestaan uit vrijwilligers van Tympaan-De Baat. Zij hebben al veel ervaring opgedaan met deze ritten en zetten iedere maand weer een leuke tocht uit. Van tevoren hebben zij al gekeken of de route geschikt is voor het rijden met een scootmobiel.

Wanneer zijn deze ritten?

Houdt deze pagina en de plaatselijke media in de gaten, want hierin zullen de ritten worden aangekondigd.

Wat zijn de kosten?

Per rit wordt een bijdrage van € 6,00 gevraagd. Dit is inclusief een kopje koffie vooraf in de buurtkamer en een kopje koffie met wat lekkers onderweg.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk de donderdag voor de rit tot 12.00 uur.

Per rit dien je jezelf aan te melden bij het Klanten Contact Centrum (0297) 760 260
Dit nummer is op alle werkdagen bereikbaar van 10:00 uur tot 12:00 uur.