Scootmobielritten

Wat is een scootmobielrit?

De scootmobielritten zijn bestemd voor alle zelfstandig wonende ouderen in De Ronde Venen die door leeftijd en/of handicap aangewezen zijn op een scootmobiel. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

Wanneer zijn de scootmobielritten?

Klik hier voor de agenda van dit jaar.

Hoe gaat zo’n rit?

Eens per maand in de maanden april t/m oktober gaan we met een groep op pad. We verzamelen op het Raadhuisplein om 10:15 uur en om 10:30 uur vertrekken we om een mooie tocht door de polder te rijden. We zullen ergens onderweg stoppen om koffie te drinken met iets lekkers erbij.  Er fietsen enkele begeleiders mee. Onderweg wordt er een horecagelegenheid aangedaan alwaar iets gegeten en gedronken wordt.

Wie begeleiden deze ritten?

De scootmobielbegeleiders bestaan uit vrijwilligers van Tympaan-De Baat. Zij hebben al veel ervaring opgedaan met deze ritten en zetten iedere maand weer een leuke tocht uit. Van tevoren hebben zij al gekeken of de route geschikt is voor het rijden met een scootmobiel.

Wat zijn de kosten?

De ritten kosten € 7,00, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg. Eventuele andere extra’s of consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk de donderdag voor de rit tot 12.00 uur.

Per rit dien je jezelf aan te melden bij het Klanten Contact Centrum (0297) 760 260 of via kcc@stdb.nl.
Dit nummer is op alle werkdagen bereikbaar van 10:00 uur tot 12:00 uur.