Samen eten, samen wandelen, samen voor iedereen!

Samen eten, samen wandelen, samen voor iedereen

Lijkt het je leuk om buurtgenoten beter te leren kennen, samen te eten en te wandelen? Meld je dan aan voor de gezellige wandelavond rondom de buurtkamer Mijdrecht op donderdag 27 juni. De avond start om 17.30 uur met een maaltijd en de wandeling begint om 18.30 uur. De avond wordt georganiseerd door de coördinatoren van het project “Samen voor iedereen” van de gemeente De Ronde Venen, uitgevoerd door Tympaan De Baat en Senior Sportief Actief.

De avond begint met een gezamenlijke maaltijd (mag, moet niet), waarbij we genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Daarna maken we een verfrissende wandeling door de mooie omgeving van Mijdrecht. Het is een perfecte manier om actief te zijn, te ontspannen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze ontspannen en plezierige bijeenkomst. Of je nu al jaren in de buurt woont of net bent verhuisd, dit is dé kans om je buurtgenoten beter te leren kennen.

Data en Programma:

  • Donderdagavond 27 juni, bij veel aanmeldingen ook donderdagavond 4 juli;
  • Eten: 17:30 uur (voor wie dat wil);
  • Start wandeling: 18:30 uur;
  • Routes: Kies uit 3 km, 5 km of 7,5 km.

Verzamel- en eindpunt:

Buurtkamer, Gosewijn van Aemstelstraat 5 te Mijdrecht

Aanmelden:

Stuur een e-mail naar opbouwwerk@stdb.nl van Tympaan De Baat. Kom erbij, ontmoet nieuwe mensen, en geniet van een fijne avond samen. Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe fit je bent; iedereen is welkom en het is gratis! We kijken ernaar uit om je te zien en samen een gezellige tijd te hebben. Tot dan!