Geslaagde wandeling Inclusie Project

Op donderdag 27 juni en 4 juli hebben de coördinatoren van het Inclusie project “Samen voor Iedereen”, uitgevoerd door Tympaan de Baat, samen met Senior Sportief Actief een fantastische en gezellige wandeling georganiseerd voor de buurt. We startten en eindigden de wandeling vanuit de gezellige buurtkamer, die de perfecte uitvalsbasis bood voor dit sportieve evenement.

Met een groep van ongeveer 25 enthousiaste wandelaars begonnen we gezamenlijk aan de wandeling. Halverwege splitste de groep zich in tweeën: de ene groep liep een uitdagende route van 5 km, terwijl de andere groep koos voor een gezellige 3 km wandeling.

Voorafgaand aan de wandeling hebben we samen genoten van een heerlijke maaltijd. De wandelaars genoten in de buitenlucht van twee grote pannen met overheerlijke pasta. Na het eten, verzorgde Petra Taal van Senior Sportief Actief een energieke warming-up. Dit zorgde ervoor dat iedereen goed opgewarmd en vol goede moed aan de wandeling kon beginnen.

Het was een gemêleerde groep, met zowel jongeren als senioren, ervaren en minder ervaren wandelaars en zelfs mensen in een scootmobiel reden gezellig mee. Dit zorgde voor een dynamische en gezellige sfeer. Onderweg werd er veel gelachen, gepraat en genoten van de prachtige omgeving en het stralende zonnetje. Iedereen was het erover eens: dit soort evenementen zijn niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook geweldig voor de saamhorigheid in de buurt.

Kortom, het was een zeer geslaagde en plezierige dag, waarbij iedereen met een grote glimlach en een voldaan gevoel huiswaarts keerde. We kijken nu al uit naar de volgende editie!