Prachtige scootmobieltocht door de polder

Onder begeleiding van de toegewijde vrijwilligers van Tympaan De Baat trok een groep scootmobielrijders de natuur in op dinsdag 2 april jl. om een prachtige tocht door de polder te rijden. Ondanks de frisse temperatuur was er een heerlijk zonnetje. Onderweg kregen de deelnemers een kopje koffie met gebak.

Nieuwe scootmobieltochten

Er worden nog meer scootmobieltochten georganiseerd. De ritten zijn dit jaar gepland op 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september en 1 oktober (mits het weer het toelaat). We verzamelen op het Raadhuisplein om 10.15 en om 10.30 uur vertrekken we om een mooie tocht door de polder te rijden. Onderweg stoppen we om koffie te drinken met iets lekkers erbij.

Kosten en aanmelden

Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Meld je dan aan! De rit gaat pas door bij minimaal 4 deelnemers. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, zetten we extra vrijwilligers in om alles in goede banen te leiden. Je kunt je tot uiterlijk de donderdag voor de start van de rit opgeven bij het Klanten Contact Centrum, tussen 10.00 en 12.00 uur via 0297-760 260. De ritten kosten € 8,-, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg. Eventuele andere extra’s of consumpties zijn voor eigen rekening.

Dus geef je snel mogelijk op voor de rit, dan regelen wij de rest!

Foto: Willem Goverse