Nieuw! Inloopspreekuur voor vrijwillige inzet: wat te doen na je pensioen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Tympaan De Baat organiseert op maandag 17 juni tussen 10.00 en 11.00 uur op de Kerkvaart 2 in Mijdrecht een inloopspreekuur: Wat te doen na je pensioen? Het spreekuur is bedoeld voor gepensioneerden of mensen die bijna met pensioen gaan.

Misschien ben je aan het nadenken hoe je na je pensioen een zinvolle dagbesteding kunt hebben en hoe je een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij. In De Ronde Venen zijn er veel mogelijkheden om je vrijwillig in te zetten. Samen met de coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk kun je vrijblijvend in gesprek. Je vrijwillig inzetten is waardevol voor jezelf, een ander en de maatschappij.

Voor verschillende doelgroepen komt er een inloopspreekuur om te kijken naar mogelijkheden voor vrijwillige inzet. Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Zo is er ook een inloopspreekuur voor jongeren/studenten en voor iedereen in het algemeen.

De daaropvolgende inloopspreekuren zijn:

Voor jongeren/studenten op maandag 17 juni tussen 16:00 en 17:00.

Voor iedereen op woensdag 3 juli tussen 13:00 en 14:00.

Locatie: Kerkvaart 2, Mijdrecht.

Neem contact op voor meer informatie: vrijwilligerswerk@stdb.nl, 0297-230 280 of kijk op www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl