Geef je op voor de gezellige scootmobielritten

Iedereen die in het bezit is van een scootmobiel kan dit jaar meedoen met de scootmobielritten die Tympaan De Baat organiseert. Met een gezellige groep kun je onder begeleiding van vrijwilligers een mooie tocht door de polder rijden. Aanmelden kan bij het Klanten Contact Centrum tussen 10.00 en 12.00 uur op tel.nr: 0297-760 260.

Data

De ritten zijn dit jaar op 2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september en 1 oktober (mits het weer het toelaat). We verzamelen op het Raadhuisplein om 10.15 uur en om 10.30 uur vertrekken we om een mooie tocht door de polder te rijden. Onderweg stoppen we om koffie te drinken met iets lekkers erbij.

Kosten

De ritten kosten 8 euro, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg. Eventuele andere extra’s of consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Het is heel belangrijk om je aan te melden. De rit gaat pas door bij minimaal 4 deelnemers. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, zetten we extra vrijwilligers in. Je kunt je tot uiterlijk de donderdag voor de start van de rit opgeven bij het Klant Contact Centrum, 0297-760 260. Dus geef je snel mogelijk op voor de rit, dan regelen wij de rest.