Vrijwilligers

Workshop vrijwilligers: beter leren luisteren

Speciaal voor vrijwilligers in de gemeente organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Ronde Venen een workshop communicatie, waarin het onderdeel luisteren aan bod komt. De workshop vindt plaats op donderdag 10 november van 19.00 tot 21.30 uur in Mijdrecht (locatie volgt na aanmelding). Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via de pagina workshops op de website: www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl

Training voor vrijwilligerscoördinatoren: GEANNULEERD

‘Lastige gesprekken met vrijwilligers’

Speciaal voor vrijwilligerscoördinatoren van maatschappelijke organisaties organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Ronde Venen een training: ‘lastige gesprekken met vrijwilligers’ op maandag 31 oktober en maandag 14 november van 9.00 tot 12.30 uur in Mijdrecht (locatie volgt na aanmelding). Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via de pagina workshops op de website: www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl

Ontbijtje van supermarkt Plus Koot

Vind u het ook gezelliger om samen met anderen  te ontbijten?

Kinderen naar school gebracht, maar thuis de rust niet voor het nuttigen van een heerlijk ontbijtje? Kom gezellig ontbijten in de Angstelborgh bij Tympaan-De Baat. Dit heerlijke ontbijtje wordt u elke donderdagochtend aangeboden door Super Koot.

Voor het symbolische bedrag van € 1,00 kunt u op elke donderdag vanaf 9.00 tot 10.00 uur komen ontbijten bij de Angstelborgh Dorpszicht 22 in Abcoude. Dit overheerlijke ontbijt wordt u aangeboden door Super Koot, en die weten van aanpakken!

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je aanmelden voor een activiteit of een nieuwsbrief? Neem dan contact op met Tympaan-De Baat. Wij staan je graag te woord.

Ontmoeten

Sociale contacten zorgen ervoor dat je je thuis voelt in je wijk en dat je bij elkaar terecht kunt voor hulp. Tympaan-De Baat creëert mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Ook onderdeel van Tympaan-De Baat

Servicepunt Steunpunt Vrijwilligerswerk
Mantelzorg De Ronde Venen Jongerenwerk De Ronde Venen

Uitgelicht

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren wij weer van een rommelmarkt/hobbymarkt in... Lees verder
Gratis voorstelling voor mantelzorgers: Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen” Maandag 14... Lees verder