Boni supermarkt omarmt lokale gemeenschap door steun aan Buurtkamer

De Boni supermarkt in Mijdrecht kondigt met trots aan hun steun te verlenen aan de Buurtkamer van Tympaan De Baat, een levendig centrum dat in een aantal dorpskernen van De Ronde Venen te vinden is. De coördinatoren en vrijwilligers organiseren verschillende gemeenschappelijke activiteiten voor inwoners.

Emballagebonnen

Klanten van de Boni kunnen hun emballagebonnen inleveren in de daarvoor bestemde bus die naast de emballageband hangt. Met de opbrengst kunnen de vrijwilligers van de Buurtkamer weer leuke activiteiten organiseren voor de buurt. “Dit partnerschap met de Buurtkamer weerspiegelt onze toewijding aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap,” aldus Petra, de manager van Boni Supermarkt. “We geloven in het belang van het creëren van ruimtes waar iedereen zich welkom voelt en waar de banden binnen de buurt worden versterkt.”

Ontmoetingsplek

De Buurtkamer is veel meer dan zomaar een ontmoetingsplek. Het is een bruisende plek waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen. Hier kunnen ze genieten van elkaars gezelschap, deelnemen aan activiteiten en nieuwe vriendschappen sluiten.

De Buurtkamer is erg blij met deze samenwerking en kijkt ernaar uit om nog meer mensen te verwelkomen in hun warme en gastvrije omgeving.