Senioren

ZONDAG 15 DECEMBER KERSTCONCERT MASTREECHTER STAAR

De koninklijke zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. In de RK kerk Mijdrecht/Wilnis Johannes de Doper geeft de Mastreechter Staar een kerstconcert. Het concert start om 14.30 uur. De prijs is inclusief een kopje koffie/thee in de pauze.

Kosten € 25,50 (totaalprijs).

Vertrek : vanaf 12.45 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

VRIJDAG 13 DECEMBER LUNCHEN BIJ RESTAURANT DE PUNT BAAMBRUGGE

Café-restaurant De Punt ligt aan het riviertje de Angstel. Er heerst een gezellige ouderwetse sfeer en de bediening is vriendelijk. Op de (betaalbare) lunchkaart staan o.a. luxe belegde broodjes, warme lunchgerechten en maaltijdsalades. Ook kan er gekozen worden van de ‘kleine dinerkaart’ wat wil zeggen dat u een keuze kunt maken uit de menukaart maar dat de porties iets kleiner én goedkoper zijn, geserveerd met salade en frietjes. U hoeft dan niet meer te koken ‘s avonds!

Kosten: € 7,00, voor vervoer, exclusief consumpties.

WOENSDAG 11 DECEMBER PANNENKOEKEN ETEN DE LAGE VUURSCHE

Het laatste pannenkoekenuitje van het jaar is volgens traditie weer in het mooie en sfeervolle dorp Lage Vuursche waar vlak bij elkaar een aantal leuke en gezellige pannenkoeken restaurants zijn. Samen kiezen we waar we gaan eten. Bij goed weer kunnen we ook nog even ‘de benen strekken’ in de prachtige omgeving. Op de weg ernaartoe stoppen we voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 17,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

VRIJDAG 6 DECEMBER VISLUNCH THALASSA ZANDVOORT

Op de menukaart van strandpaviljoen Thalassa staan niet alleen eenvoudige broodjes vis, maar ook een compleet menu voor een betaalbare prijs. Houdt u niet van vis maar vindt u het wel gezellig om eens mee te gaan? Geen probleem bij Thalassa, u kunt hier gerust iets anders nemen zoals een heerlijke salade of een luxe broodje. Na de lunch kunt u misschien buiten nog wat zeelucht opsnuiven! Onderweg naar Thalassa stoppen we voor een kopje koffie.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

WOENSDAG 4 DECEMBER KERSTSHOW TUINCENTRUM GLOBAL GARDEN

Volgens kenners heeft tuincentrum Global Garden de allermooiste kerstshow. Daar gaan we dus graag naartoe om het zelf te bekijken. Bij aankomst starten we met een heerlijk kopje koffie of thee in het Tuincafé en gaan daarna rondwandelen. De lunch gebruiken we ook in het Tuincafé. Als iedereen genoeg heeft gezien gaan we weer huiswaarts met onze aankopen.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

H en A mode in de Angstelborgh bij Tympaan-De Baat

Op vrijdag 29 november geeft H en A mode weer een modepresentatie in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude.

Van 10.00 tot 12.00 uur zijn zij aanwezig met hun veelzijdige kledij voor senioren. Er is zeer deskundig personeel aanwezig die u kan adviseren. Er worden kledingrekken opgesteld in de grote zaal dus u kunt in alle rust shoppen, de kwaliteit voelen en passen voor de passpiegel. En dat alles ook nog onder het genot van een kopje koffie!

Kortom: Waarom zou u de stad nog in gaan als alles voorhanden is in de Angstelborgh.

WOENSDAG 27 NOV – (PANNENKOEKEN) ETEN IN BOSHUT ‘T PANNENLAND

Panneland is al jaren een van de geliefde plekken aan de rand van de duinen. De locatie is absoluut uniek en de sfeer bijzonder. Wat is er prettiger dan na een flinke wandeling in de Amsterdamse waterleidingduinen, een 3600 ha groot natuurgebied, een glas Leffe te drinken bij de open haard, ’t liefst tegen de schemering met de beelden van de prachtige natuur nog in je hoofd. Dan lacht het leven je toe en proef je de echte, simpele Hollandse gezelligheid die de meeste mensen wel weten te waarderen.

DONDERDAG 21 NOV - KERSTFEEST FAIR BIJ KASTEEL DE HAAR IN HAARZUILENS

U wandelt langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen. Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de vele stands die tal van lekkers bieden. Terwijl u nipt aan een welverdiende kop Glühwein, geniet U van het nodige kerstentertainment.

Pagina's

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder
Een ontmoetingsplek voor moeders van kinderen met autisme, een postproject tegen eenzaamheid onder... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat