Senioren

Buurtkamers in Baambrugge en Vinkeveen van Tympaan-De Baat gaan weer open!

Nu de zwaarste maatregelen voor bescherming van Corona wat milder zijn geworden mogen de Buurtkamers gelukkig weer open! Onze vrijwilligers staan te trappelen en de buurtkamerbezoekers ook. Uiteraard wel conform de huidige RIVM regels.

Buurtkamer Vinkeveen noemt deze opening  “De `proefopening’ met koffie en koek” want we gaan kijken hoe het loopt de komende maand. Misschien moeten we de vorm nog enigszins aanpassen. We gaan erachter komen.

Fietsen

Fietsen naar het werk, de school, het winkelcentrum, de sportvereniging of om er heerlijk op uit te gaan. Ik fiets, jij ook?

Balkongym (MBVO-groep) door Senior Sportief Actief De Ronde Venen

Start weer in september.

Voor wie: voor de senioren die rondom het gebouw wonen. Ook de deelnemers van de gymgroep van Senior Sportief Actief werden uitgenodigd in de tuin, uiteraard consequent op ruim 1,5 meter afstand van elkaar en op of naast een stoel.

Wanneer; elke dinsdagochtend van 10.oo tot 10.30 uur

Waar: op en rondom de balkons aan de binnenplaats van de Dorpszicht (achter de Angstelborgh).

Kosten: gratis

Bingomiddag (tot nader order opgeschort)

De bingomiddag is altijd een erg gezellige middag. Gastvrouwen Lenie, Lien en Ann verzorgen met veel liefde de bingotafel met kleine maar fijne prijsjes die u kunt winnen. Natuurlijk doen we Bingo niet zozeer voor het winnen van prijzen, maar voor de gezelligheid. Want gezellig is het!

De bingomiddag is op donderdagmiddag en begin om 14 00 uur en duurt tot 16.00 uur bij Tympaan-De Baat, in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude, tel.:(0294) 284 824. De kosten zijn € 3,00. U hoeft zich niet aan te melden!

Happy ouder geannuleerd

Voor senioren uit Abcoude.
Elke 1e zondagmiddag van de maand 14.30 uur tot 17.00 uur. 

Vindt u het lastig alleen te gaan, een vriend(in) of familielid is ook welkom.

Bent u minder mobiel en wilt u worden opgehaald (tegen een kleine vergoeding), neem dan contact met ons op.

Huisbezoek

De invulling van het huisbezoek bepaalt u samen met de vrijwilliger waaraan u gekoppeld wordt. Een gezellig gesprekje met een kopje koffie of thee bij u thuis. Dat kan! Wilt u eens praten over iets wat u bezwaart of bezighoudt? Ook dat kan. Samen een boodschap doen of even wandelen? We zoeken een vrijwilliger die bij u past.

Wilt u zich aanmelden of eerst meer weten?
via Tympaan-De Baat: 0297-230280, e-mail: doen@stdb.nl

Spelletjesmiddag Vinkveen

Iedere tweede woensdag van de maand vindt deze plaats in het EHBO-gebouw in het Zwanenpark in Vinkeveen. Van 14.00 tot 16.30 uur. Gezellige middagen, waar u kunt kaarten en Rummikub spelen. U zou wel willen komen, maar heeft geen vervoer? Dan zoeken we naar een oplossing en bent u van harte welkom!

Wilt u zich aanmelden of eerst meer weten?
via Tympaan-De Baat: 0297-230280, e-mail: doen@stdb.nl

Telefooncirkel

Zeven dagen per week start een vrijwilliger om 8.15 uur de cirkel en belt de eerste deelnemer. Deze deelnemer belt vervolgens de volgende. En dat gaat zo door totdat de laatste deelnemer weer de vrijwilliger rond 8.45 uur terugbelt. Dan is de cirkel rond! Dagelijks even gezellig contact en een veilig gevoel.

Handwerkgroep De Kom

Elke donderdag van 9.30 tot 11.30 uur wordt er onder het genot van kopjes koffie en thee altijd erg gezellig gehandwerkt. Soms is er een extra activiteit, zoals een lunch of een bingo. De handwerkochtenden vinden plaats in de recreatieruimte van ‘De Kom’ aan het Mw. Van Wieringenplein in Mijdrecht.

Wilt u zich aanmelden of eerst meer weten?
via Tympaan-De Baat: 0297-230280, e-mail: doen@stdb.nl

Pagina's

Uitgelicht

Na een periode van gedwongen stilstand in verband met de RIVM regels omtrent Corona, is per 1 juli... Lees verder
Het inloopspreekuur van het Geldpunt is vanaf maandag 22 juni weer geopend. Elke maandag van 13.30... Lees verder