Senioren

VRIJDAG 20 DECEMBER LUNCHEN BIJ DE VUURSCHE –LAGE VUURSCHE

Bij velen van u misschien al bekend dit restaurant. Een zeer uitgebreide lunchkaart met voor allen wat wils. Pannenkoeken, broodjes, uitsmijters en wat niet meer. Voor de lunch nog even wandelen in de frisse lucht? Geniet na de wandeling van uw lunch en een klein (?) dessert/

Kosten: € 5,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek Abcoude: 11.00 uur

Verwachte thuiskomst: 15.00 uur

WOENSDAG 18 DECEMBER WINTERWANDELING -DE HOEF

Gaat u (weer) mee winter wandelen?
Wandelen is heel gezond! Gezellig in je eigen buurt, maar ook eens een andere buurt!! De wandeling start om 11.00 uur vanuit de Buurtkamer in De Hoef. Ook geschikt voor rollatorlopers. Na afloop staat er een kop huisgemaakte SNERT voor u klaar! Deelname is gratis, u ontvangt een stempelkaart. Na iedere wandeling krijgt u een stempel en met vier stempels een medaille. We zullen er vanuit Abcoude met de Diligence heenrijden.

Kosten: € 5,00 voor vervoer,

Vertrek Abcoude: 10.30 uur

Verwachte thuiskomst: 16.00 uur

DINSDAG 17 DECEMBER KERSTDINER OUDERENFONDS –AMSTERDAM

Jaarlijks organiseert het Nationaal Ouderenfonds samen met Van der Valk Hotels & Restaurants kerstdiners door het hele land, speciaal voor eenzame ouderen. U bent van harte uitgenodigd om te genieten van een geheel verzorgd driegangendiner. Het gehele diner (driegangen, drankje, etc.) is gratis. U betaald alleen een vergoeding voor het vervoer.

Kosten: € 5,00 voor vervoer

Vertrek Abcoude: 16.30 uur Verwachte thuiskomst: 22.00 uur

DONDERDAG 12 DECEMBER KERSTSHOW TUINCENTRUM GLOBAL GARDEN

Op de kerstshow valt de bezoeker van de ene verbazing in de andere. Neem bijvoorbeeld de enorme collectie verlichting op batterij. Met tafels vol voorbeelden die laten zien dat er heel veel mee gedaan kan worden. "Wij zelf gebruiken dit soort verlichting in opgemaakte mandjes. Erg praktisch omdat je ze overal neer kan zetten". Wie, bijvoorbeeld uit oogpunt van veiligheid, geen echte kaarsen wil gebruiken kan kiezen voor kaarsen die voorzien zijn van een led-lampje en een bewegend vlammetje en zelfs leverbaar met afstandsbediening en timer. Wel goed kijken want ze zijn bedrieglijk echt.

DINSDAG 3 DECEMBER LUNCHEN BIJ DE PAREL –LEIMUIDERBRUG

Vele gasten weten Grand Café De Parel inmiddels goed te vinden. “Een goed bewaard geheim vlakbij Schiphol” is een uitspraak die wij regelmatig van hen te horen krijgen. Dit klopt ook wel, zeker als je je bedenkt dat ons restaurant zich op slechts 10 minuten rijden van luchthaven Schiphol bevindt. Echt een plek om even te ontsnappen aan alle hectiek.

Kosten: € 5,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek Abcoude: 11.00 uur

Verwachte thuiskomst: 17.00 uur

VRIJDAG 20 DECEMBER LUNCHEN AAN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

Na een leuke rit dwars door het Loosdrechtse Plassen gebied stoppen we bij Eetcafé De Eend. Er heerst een warme en gastvrije sfeer en de bediening is er vriendelijk. Op de lunchkaart staan verschillende (vis)gerechten, soepen, salades, diverse luxe belegde broodjes en uitsmijters. Met uitzicht op de Vuntusplas, jachthaven en zeilschool zal het gezellig lunchen zijn met elkaar!

Kosten: € 12,00 , exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

WOENSDAG 18 DECEMBER WINTERWANDELING VANUIT DE HOEF

Gezellig met elkaar een wandeling maken, steeds vanuit een andere Buurtkamer in de Gemeente De Ronde Venen. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om een frisse neus te halen. De wandeling duurt ongeveer een uur en is zeker ook geschikt voor
rollators. Mocht het toch te lang voor u zijn dan loopt één van de aanwezige begeleiders alvast met u terug naar de Buurtkamer. Na afloop staat er een kop heerlijke huisgemaakte snert voor u klaar.

DINSDAG 17 DECEMBER KERSTCONCERT CONCERTGEBOUW

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert speciaal voor ouderen een kerstconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) voert onder leiding van dirigent Ivan Meylemans een prachtig programma uit van onder andere Johann Strauss jr, Johannes Brahms en Elmer Bernstein. Solist: David Kutz - tuba. De ontvangst is vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee.

Het concert begint om 14.30 uur en zal tot ongeveer 16.15 uur duren, inclusief pauze.

Kosten € 12,00 voor vervoer.

Vertrek : vanaf 11.30 uur kunt u worden opgehaald

Pagina's

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat