Mijdrecht

VRIJDAG 27 SEPTEMBER RONDRIT AMSTERDAMSE BOS MET DE BOSMOBIEL

Met de bosmobiel wordt een “rijdende boswandeling” gemaakt door het Amsterdamse Bos. Er zijn 2 Bosmobielen beschikbaar dus genoeg plek. Het enige wat u hoeft te doen is instappen! Tussendoor pauzeren we om ergens een kopje koffie of thee te drinken. Kosten: € 15,00 voor vervoer en rit Bosmobiel, exclusief consumpties. Opgelet: bij wat minder weer raden wij u aan om warme kleding mee te nemen. Extra plaids liggen in de bus.

Vertrek : vanaf 12.15 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

WOENSDAG 25 SEPTEMBER LUNCHEN BIJ RESTAURANT ROBBERSE EILAND

Nieuw! Aan de prachtige Vuntusplas in Loosdrecht staan op het erg van Robberse eiland 22 studio-appartementen waarin mensen met een beperking wonen en werken. Via een mooie route rijden we naar Loosdrecht om in het restaurant aan het water te lunchen. Op de lunchkaart staan diverse broodjes, salades maar ook vegetarische gerechten.

Kosten € 11,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 10.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.00 uur

DINSDAG 24 SEPTEMBER MIDDAGUITJE KRINGLOOPWINKEL DORCAS

In deze prachtige kringloopwinkel is altijd wel iets te vinden om mee naar huis te nemen. Het is in ieder geval erg leuk om er rond te dwalen. Heeft u eventueel nog wat overbodig glaswerk, boeken of kleding? Neemt u dit dan mee, dan kunt u het meteen afgeven. De netto opbrengst van de winkel komt namelijk geheel ten goede aan de projecten van Dorcas Hulp en Ontwikkeling. In de winkel is gelegenheid om een consumptie te gebruiken. (geen pin)

Kosten: € 6,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12:30 uur kunt u worden opgehaald

VRIJDAG 20 SEPTEMBER VISLUNCH THALASSA ZANDVOORT

Op de menukaart van strandpaviljoen Thalassa staan niet alleen eenvoudige broodjes vis, maar ook een compleet menu voor een betaalbare prijs. Houdt u niet van vis maar vindt u het gezellig om eens mee te gaan? Geen probleem bij Thalassa, u kunt hier gerust iets anders nemen zoals een heerlijke salade of een luxe broodje. Na de lunch kunt u misschien buiten nog wat zeelucht opsnuiven! Onderweg naar Thalassa stoppen we voor een kopje koffie.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

DINSDAG 17 SEPTEMBER TUINCENTRUM INTRATUIN TER AAR

Een bezoek aan dit mooie tuincentrum is altijd de moeite waard. U vindt er zeker iets te koop om het binnenshuis of buiten wat op te fleuren. Onze begeleiders helpen u graag met uw aankopen in de PlusBus te zetten. Tussendoor drinken we koffie/thee en gaan ook lunchen in het tuincentrum.

Kosten: € 10,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 14.30 uur

VRIJDAG 13 SEPTEMBER PANNENKOEKEN PAVILJOEN CRUQUIUS

Aan de rand van natuurgebied De Groene Weelde ligt het Pannenkoeken Paviljoen. De prijs van een pannenkoek begint bij € 4,95. Wilt u wel graag mee maar eet u liever iets anders? Geen probleem bij het Pannenkoeken Paviljoen, er staan ook broodjes, uitsmijters of tosti’s op de lunchkaart. Onderweg naar het paviljoen stoppen we eerst voor een kopje koffie.

Kosten: € 13,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15:00 uur

WOENSDAG 11 SEPTEMBER ZANDSCULPTURENFESTIJN GARDEREN

Het zandsculpturenfestijn in Garderen is elk jaar weer een belevenis. Het thema van dit jaar is “Reis om de Wereld”. Buiten staan tal van zandbeelden maar ook binnen is het genieten van tal van creaties die allemaal in het teken staan van dit thema. De meest bekende gebouwen ter wereld zijn in zand uitgebeeld. De paden zijn verhard dus u kunt eventueel uw rollator meenemen. Op het terrein zijn een restaurant en lunchroom waar we ook samen lunchen.

Kosten: € 35,00 voor vervoer en entree, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

VRIJDAG 6 SEPTEMBER MIDDAGUITJE FRUITPLUKTUIN ABBENES

In de pluktuin kunt u plukken zoveel u wilt, in de winkel wordt het fruit gewogen en kunt u afrekenen. Naast aardbeien, kersen en frambozen zijn er allerlei andere plukproducten zoals mini-komkommertjes en tomaatjes. De aardbeien worden geteeld in bakken op stahoogte dus u hoeft niet te bukken. In de winkel worden jams en sappen verkocht. Natuurlijk is het afwachten welk fruit er nog beschikbaar is als wij gaan maar de fruitvoorraad ‘groeit mee met de seizoenen’ dus valt er altijd iets te plukken.

WOENSDAG 4 SEPTEMBER STRANDUITJE ZANDVOORT AAN ZEE

Om 11.00 uur is de ontvangst bij Strandpaviljoen Thalassa met een kopje koffie/thee met gebak en een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna is er gelegenheid om in de zon op het terras te genieten van het uitzicht op zee of een strandwandeling te maken, al dan niet met behulp van de beschikbare strandrolstoelen. Om 12.30 uur staat de lunch voor ons klaar. Hierna hebben we nog wat tijd om na te praten of nogmaals over het strand te lopen.

Rond 14.30 uur gaan we weer huiswaarts.

Kosten € 26,00 (totaalprijs).

ZATERDAG 31 AUGUSTUS SHANTYFESTIVAL VINKEVEEN

Shantykoor De Turfschippers organiseert voor de 6e keer het festival in Vinkeveen. Op een mooi versierd terrein met kraampjes met eten, drinken en (overdekte) zitplaatsen, gaan we genieten en meezingen met de Turfschippers, het Schager Zeemanskoor, Shantykoren uit Vlaardingen en Dordrecht en de Piratenmeiden uit Vinkeveen.

Kosten € 3,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

Pagina's

Tweets van @tympaandebaat