Mijdrecht

Mantelzorg kerstsalon op 16 december

Maandag 16 december, wat vroeger in de maand vanwege de feestdagen, bent u weer van harte welkom in de mantelzorgsalon. Deze mantelzorgsalon staat in het teken van Kerst. U kunt deze middag samen met de vrijwilligsters een kerststolp versieren.

De mantelzorgsalon is een plek waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten. Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn van harte welkom.

Om half 2 staan de koffie en thee met wat lekkers klaar in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5. De middag duurt tot half 4.

VRIJDAG 20 DECEMBER LUNCHEN AAN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN

Na een leuke rit dwars door het Loosdrechtse Plassen gebied stoppen we bij Eetcafé De Eend. Er heerst een warme en gastvrije sfeer en de bediening is er vriendelijk. Op de lunchkaart staan verschillende (vis)gerechten, soepen, salades, diverse luxe belegde broodjes en uitsmijters. Met uitzicht op de Vuntusplas, jachthaven en zeilschool zal het gezellig lunchen zijn met elkaar!

Kosten: € 12,00 , exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 11.00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

WOENSDAG 18 DECEMBER WINTERWANDELING VANUIT DE HOEF

Gezellig met elkaar een wandeling maken, steeds vanuit een andere Buurtkamer in de Gemeente De Ronde Venen. Zeker in de wintermaanden is het heerlijk om een frisse neus te halen. De wandeling duurt ongeveer een uur en is zeker ook geschikt voor
rollators. Mocht het toch te lang voor u zijn dan loopt één van de aanwezige begeleiders alvast met u terug naar de Buurtkamer. Na afloop staat er een kop heerlijke huisgemaakte snert voor u klaar.

DINSDAG 17 DECEMBER KERSTCONCERT CONCERTGEBOUW

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert speciaal voor ouderen een kerstconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) voert onder leiding van dirigent Ivan Meylemans een prachtig programma uit van onder andere Johann Strauss jr, Johannes Brahms en Elmer Bernstein. Solist: David Kutz - tuba. De ontvangst is vanaf 13.30 uur met een kopje koffie of thee.

Het concert begint om 14.30 uur en zal tot ongeveer 16.15 uur duren, inclusief pauze.

Kosten € 12,00 voor vervoer.

Vertrek : vanaf 11.30 uur kunt u worden opgehaald

ZONDAG 15 DECEMBER KERSTCONCERT MASTREECHTER STAAR

De koninklijke zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. In de RK kerk Mijdrecht/Wilnis Johannes de Doper geeft de Mastreechter Staar een kerstconcert. Het concert start om 14.30 uur. De prijs is inclusief een kopje koffie/thee in de pauze.

Kosten € 25,50 (totaalprijs).

Vertrek : vanaf 12.45 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 17.00 uur

VRIJDAG 13 DECEMBER LUNCHEN BIJ RESTAURANT DE PUNT BAAMBRUGGE

Café-restaurant De Punt ligt aan het riviertje de Angstel. Er heerst een gezellige ouderwetse sfeer en de bediening is vriendelijk. Op de (betaalbare) lunchkaart staan o.a. luxe belegde broodjes, warme lunchgerechten en maaltijdsalades. Ook kan er gekozen worden van de ‘kleine dinerkaart’ wat wil zeggen dat u een keuze kunt maken uit de menukaart maar dat de porties iets kleiner én goedkoper zijn, geserveerd met salade en frietjes. U hoeft dan niet meer te koken ‘s avonds!

Kosten: € 7,00, voor vervoer, exclusief consumpties.

WOENSDAG 11 DECEMBER PANNENKOEKEN ETEN DE LAGE VUURSCHE

Het laatste pannenkoekenuitje van het jaar is volgens traditie weer in het mooie en sfeervolle dorp Lage Vuursche waar vlak bij elkaar een aantal leuke en gezellige pannenkoeken restaurants zijn. Samen kiezen we waar we gaan eten. Bij goed weer kunnen we ook nog even ‘de benen strekken’ in de prachtige omgeving. Op de weg ernaartoe stoppen we voor een kopje koffie of thee.

Kosten: € 17,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 16.00 uur

VRIJDAG 6 DECEMBER VISLUNCH THALASSA ZANDVOORT

Op de menukaart van strandpaviljoen Thalassa staan niet alleen eenvoudige broodjes vis, maar ook een compleet menu voor een betaalbare prijs. Houdt u niet van vis maar vindt u het wel gezellig om eens mee te gaan? Geen probleem bij Thalassa, u kunt hier gerust iets anders nemen zoals een heerlijke salade of een luxe broodje. Na de lunch kunt u misschien buiten nog wat zeelucht opsnuiven! Onderweg naar Thalassa stoppen we voor een kopje koffie.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

WOENSDAG 4 DECEMBER KERSTSHOW TUINCENTRUM GLOBAL GARDEN

Volgens kenners heeft tuincentrum Global Garden de allermooiste kerstshow. Daar gaan we dus graag naartoe om het zelf te bekijken. Bij aankomst starten we met een heerlijk kopje koffie of thee in het Tuincafé en gaan daarna rondwandelen. De lunch gebruiken we ook in het Tuincafé. Als iedereen genoeg heeft gezien gaan we weer huiswaarts met onze aankopen.

Kosten: € 15,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 09.30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15.30 uur

Pagina's

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat