Abcoude

WOENSDAG 31 JULI UITWAAIEN OP DE EUROMAST ROTTERDAM

Vanaf de Euromast heb je een spectaculair 360º panoramisch uitzicht over de wereldstad Rotterdam en de grootste haven van Europa. Durf jij naar de top te gaan? Met de panoramalift beleven al onze bezoekers een unieke ervaring tot een hoogte van 185 meter. “De Euroscoop” is een roterende glazen lift, die je naar maar liefst 185 meter hoogte brengt! Bij helder weer kun je tot wel 30 kilometer ver van het uitzicht genieten en in de avond lijkt het alsof de sterren tot leven komen.

Vertrektijd: 10.30 uur

Verwachte terugkomst 16.00 uur

Kosten € 15,00

VRIJDAG 26 JULI DINEREN BIJ DE SMAAK VAN VIETNAM

Laten wij eens iets anders proberen! De smaak van Vietnam!! In Nederland is de Vietnamese keuken redelijk onbekend en zien mensen vaak de Vietnamese gerechten als onderdeel van de Chinese en/of Indonesische keuken. Iedereen kent wel de Vietnamese loempia’s en bapao’s, maar er zijn nog meer Vietnamese gerechten die misschien wat minder bekend, maar toch zeker de moeite waard zijn om uit te proberen. Kenmerkend van de Vietnamese keuken zijn onder andere het gebruik van veel verse groenten en kruiden, wat resulteert in combinaties van zeer uiteenlopende smaken.

WOENSDAG 17 JULI JAARMARKT VINKEVEEN

De Jaarmarkt Vinkeveen draait al 42 jaar en is mede door de variëteiten van artikelen op de marktkramen en diverse artiesten die tijdens de jaarmarkt optreden op de terrasjes van de horecagelegenheden langs de markt een leuke aanvulling en druk bezocht door zowel de bevolking als de recreanten van Vinkeveen(se) plassen).
Soms zit het mee (prachtig weer), soms zit het tegen (regenachtig) Paraplu mee, frietje eten, bij de IJsbeer lekker ijsje halen, wat fruit inslaan, kennissen tegen komen en een beetje kletsen. Koopjes, koopjes van alles en nog wat. Even er lekker tussenuit.

VROEGE VOGEL! 10 OKTOBER RONDVAART AMSTERDAMS RIJNKANAAL

Opstappen doen wij in Diemen en dan varen vervolgens via Driemond en het Amsterdam-Rijnkanaal naar de haven van Amsterdam. Vanuit de haven via de Nieuwe Herengracht en de Amstel en Amsterdam weer retour naar Driemond.
Rond de klok van 12.00 uur wordt een prima lunch geserveerd.

Vertrek uit Abcoude ca. 10.00

Verwachte terugkomst 16.00 uur

Prijs € 30.00 (incl. lunch, rondvaart en vervoer)

(Heeft u zich reeds aangemeld dan kunt u niet meer annuleren (wel uw plaats aan een ander geven)

VROEGE VOGEL! 18 AUGUSTUS MUSEUMTRAM DOOR AMSTERDAM

We gaan ouderwets trammen deze dag! Amsterdam heeft een enthousiaste groep vrijwilligers die deze authentieke ouderwetse tram op de rails houden. Daarom bezoeken we hen vandaag en maken een leuk tochtje door Amsterdam Oost.
Een gezellig en nostaligisch tochtje door Amsterdam Oost met een authentieke tram, waar u als kind waarschijnlijk ook nog mee gereden heeft!

Vertrek uit Abcoude ca. 11.00 uur, verwachte terugkomst 16.00 uur.

Prijs € 18.50 (incl. lunch en vervoer)

Alzheimer Café Abcoude

“Het effect en nut van muziek”

Woensdag 22 mei is er een Alzheimer Café Abcoude in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude van 19.30 tot 21.00 uur. Het thema van deze avond is het effect en het nut van muziek. De toegang is altijd gratis. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

65+ Wandelgroep Abcoude

 Elke donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur gaat onze senioren (65+) wandelgroep een uur lang wandelen in of in de buurt van Abcoude.

Dat kan zijn in het dorp, of naar een mooi afgesproken punt om daar te wandelen.

De route wordt elke week samen vastgesteld zodat iedereen aan bod komt. Leuke wandelideeën kunt u aangeven.

Pagina's

Tweets van @tympaandebaat