Abcoude

H en A mode 9 juni in de Angstelborgh

Vrijdag 9 juni a.s. van 10:00 tot 12:00 uur komt H en A Mode weer met een prachtige zomercollectie naar de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude!

De kleding kan indien gewenst vermaakt worden, waarna het gratis thuisbezorgd wordt.
Komt u ook gezellig een kijkje nemen? U bent van harte welkom.

H en A Mode gevestigd in Abcoude, komt al meer dan 20 jaar met hun unieke “kleding aan huis” formule in Dienstencentrum de Angstelborgh.

Naar de Bingo met de PlusBus

De bingomiddag in Abcoude is altijd
erg gezellig. Gastvrouwen Lenie, Lien
en Ann verzorgen met veel liefde de
bingotafel met kleine maar fijne
prijsjes die u kunt winnen. Natuurlijk
doen we Bingo niet zozeer voor het
winnen van prijzen, maar voor de
gezelligheid. Want gezellig is het! Wilt
u weten hoe gezellig? Kom dan eens
kijken én meedoen.
Deze activiteit staat los van het
Boodschappen uitje in de ochtend.

KOSTEN:
€ 18 ,00 VOOR VERVOER EN
ENTREE EXCL. DRANKJES
 

Handen in huis bij het Trefpunt

Dinsdag 7 maart komt “Handen in Huis” bij het Mantelzorg en Dementie Trefpunt in Abcoude. Deze ochtend vindt plaats in de Angstelborgh in Abcoude, Dorpszicht 22 en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Bij het Mantelzorg en Dementietrefpunt kunnen mantelzorgers en inwoners binnenlopen met hun vragen. Ook kunnen ze hier lotgenoten ontmoeten. Om 10.30 uur wordt er gezamenlijk koffie en thee gedronken. Ook kunnen er boeken en spelletjes geleend worden uit de geheugenbibliotheek.

Verhalenvertelavond in De Angstelborgh Let op: De eerstvolgende is niet op 16 mei maar op 23 mei!

Elke 3e dinsdag van de maand om 20.00 uur gaat het kleine zaaltje `Het Gein’ in De Angstelborgh weer open voor de maandelijkse verhalenvertelavond van Tympaan–De Baat. Adres Dorpszicht 22, 1391LX Abcoude. Bijwonen en deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de kosten is welkom.

Open Eettafel in Abcoude

Elke dinsdag (van september t/m mei) ben je welkom bij de Open Eettafels. Ouderen uit Abcoude en Baambrugge kunnen in een gezellige omgeving gezamenlijk een maaltijd genieten. Aanvang 18.00 uur, kosten € 9,25 per persoon.

Je kunt je 3 dagen voor de eettafel datum aanmelden bij het Servicepunt bereikbaar op:maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur via 0297-230 280.
Annuleren kan alleen tot 3 dagen vóór aanvang van de eettafel.

Men dient voor de sluitingsdatum te betalen.

Dementie Trefpunt Abcoude

Bij het Dementie Trefpunt kunt u zonder afspraak inlopen. U kunt ervaringen uitwisselen met een andere mantelzorger onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk met inachtneming van de anderhalve meter afstand. U kunt er ook terecht met al uw vragen over geheugenproblemen of dementie. Een casemanager dementie of een medewerker van Tympaan–De Baat en een vrijwilliger van het Dementie Trefpunt staan voor u klaar.

Biljarten

Voor wie:

Enthousiaste biljart liefhebbers vanaf 55 jaar

Wanneer:

Woensdag open inloop van 14.00 - 17.00 uur. Donderdag groep 1, vrijdag groep 2 (biljartclub ’t Geintje).
​Op vrijdag wordt er competitie gespeeld. Enkele malen per jaar is er een wedstrijd tegen een groep biljarters uit een ander dorp

Waar:

Ontmoetingscentrum de Angstelborgh, Dorpszicht 22, 1391 LX Abcoude

Kosten: 

€ 7,75 per maand, per kwartaal af te rekenen

Bingomiddag

De bingomiddag is altijd een erg gezellige middag. Gastvrouwen Lenie, Lien en Ann verzorgen met veel liefde de bingotafel met kleine maar fijne prijsjes die u kunt winnen. Natuurlijk doen we Bingo niet zozeer voor het winnen van prijzen, maar voor de gezelligheid. Want gezellig is het!

De bingomiddag is op donderdagmiddag en begint om 14 00 uur en duurt tot 16.00 uur bij Tympaan-De Baat, in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude, tel.:(0294) 284 824. De kosten zijn € 3,00. U hoeft zich niet aan te melden!

Pagina's

Uitgelicht

Kinderen en jongeren die opgroeien met een gezinslid met een ziekte, beperking of verslaving noemen... Lees verder
Steeds meer zaken worden digitaal geregeld. Hoe doet u dat op een veilige manier? Welke stappen... Lees verder