Levensboek

Jouw leven is uniek en je kunt er uren over vertellen. Dan is dit misschien het moment om jouw levensboek te laten optekenen door een van onze vrijwilligers. 

Een levensboek biedt een tastbare terugblik op het leven. Een boek waarin persoonlijke verhalen staan, die een indruk geven van jouw leven. Je kunt in je levensboek foto’s opnemen, maar ook ander materiaal zoals schoolrapporten, geboortekaartje(s), etc.

Jouw levensverhaal is uniek. Samen terugkijken op je leven is heel waardevol. Wij realiseren ons dat dit ook een heel emotionele gebeurtenis kan zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat je dit samen doet met een vrijwilliger met wie het “klikt”. 

Het Levensboek is er voor iedereen die zijn of haar verhaal op papier wil zetten maar die dit niet zelf kan.

Vrijwilliger

De vrijwilligers van Tympaan-De Baat gaat met je in gesprek over jouw leven. In een serie van 8 tot 10 gesprekken kijken zij met je terug op gebeurtenissen die voor jou van belang waren. De gesprekken vinden bij je thuis plaats. De verhalen die je vertelt worden opgeschreven of opgenomen en door de vrijwilliger verder thuis uitgewerkt. 

Kosten

De kosten voor het schrijven van het levensverhaal zijn € 35.00. Je betaalt daarnaast de werkelijke kosten voor het drukken van jouw boek of boeken. En je betaalt de werkelijk gemaakte brandstofkosten aan de vrijwilliger. 

Is het levensverhaal iets voor jou neem dan contact op met Nel Verhoek.