Vacatures

Zoek jij een inspirerende functie als beroepskracht, stagiairs of vrijwilliger bij Tympaan-De Baat?

Vacatures voor beroepskrachten

Coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk (21 uur/week)

Ben je een sociaal persoon? Vind je het leuk om op mensen en organisaties af te stappen? Lijkt het je wat om kennis van vrijwillige inzet bij maatschappelijke organisaties naar een hoger niveau te tillen en deze organisaties samen te brengen? Om ons team binnen het Steunpunt Vrijwilligerswerk te versterken zijn we op zoek naar een stevige netwerker die staat te trappelen om op pad te gaan en het huidige netwerk in Uithoorn en De Ronde Venen uit te breiden en te versterken.

Klik hier voor meer informatie.

Directeur Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat (minimaal 32 uur)

De organisatie Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat is dé welzijnsorganisatie in de regio De Ronde Venen.

Wij brengen mensen bij elkaar, geven informatie en advies, bieden mantelzorgers ondersteuning, organiseren sociaal culturele activiteiten en helpen zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Samen met vrijwilligers bieden we hulp en ondersteuning. Iedere inwoner, bewonersgroep en organisatie kan bij ons terecht met vragen en wensen over het uitvoeren van maatschappelijke ideeën en activiteiten.

Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat heeft ca. 40 medewerkers en er zijn ruim 600 vrijwilligers aangesloten. De omzet bedraagt € 2,1 miljoen (2020). Voor meer informatie zie onze websites https://www.tympaan-debaat.nl/ en https://www.servicepuntderondevenen.nl/ .

Klik hier voor meer informatie.

Vacature Promoleider MDT CREW

Maak jij makkelijk contact met andere jongeren, ben je enthousiast en ondernemend en kan je duidelijk uitleggen? Lees dan snel verder en kijk of deze functie iets voor jou is!

Klik hier voor meer info.

Vacature Trajectbegeleider MDT CREW

Wil jij je hard maken voor een topervaring voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar en begeleid je graag individuele jongeren en groepen? Lees dan snel verder en kijk of deze functie iets voor jou is!

Klik hier voor meer info.

Vacatures voor vrijwilligers

Regelmatig hebben wij vacatures voor vrijwilligers. Deze vacatures plaatsen wij op de website van Het Steunpunt Vrijwilligerswerk.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor vrijwilligers maar schroom niet om je interesse toch kenbaar te maken.

Vacatures voor stagiairs

Regelmatig zijn we op zoek naar stagiairs. Omdat we een breed werkveld hebben zijn er verschillende opleidingen waarvoor wij een stageplek kunnen bieden, op zowel MBO als HBO niveau en in alle leerjaren. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren, goede begeleiding en een kleine stagevergoeding.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor stagiairs maar schroom niet om je interesse toch kenbaar te maken.

Je interesse voor een stageplaats kun je door het invullen van het stageformulier aan ons kenbaar maken.

Tympaan-De Baat is een Erkend Leerbedrijf