Vacatures

Zoek jij een inspirerende functie als beroepskracht, stagiairs of vrijwilliger bij Tympaan-De Baat?

Vacatures voor beroepskrachten

Vacature projectcoördinator Inclusie 24 uur

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen in de gemeente erbij hoort en naar eigen vermogen kan meedraaien? Bekijk dan onze vacature!

Klik hier voor de vacature

Vacature jongerenwerker 24-32 uur

Heb jij affiniteit met jongeren en lijkt het je wat om je voor deze doelgroep in te zetten? Lees dan gauw verder!

Klik hier voor de vacature

 

 

Vacature Promoleider MDT CREW

Maak jij makkelijk contact met andere jongeren, ben je enthousiast en ondernemend en kan je duidelijk uitleggen? Lees dan snel verder en kijk of deze functie iets voor jou is!

Klik hier voor de vacature


Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilliger gezocht voor het rondbrengen van flyers en folders in Vinkeveen

Tympaan-de Baat is de welzijnsorganisatie van De Ronde Venen. We zijn er voor iedereen, jong en oud. We zijn actief in buurten, wijken en dorpen en organiseren activiteiten voor jongeren en ouderen. Daarmee willen we er voor zorgen dat iedereen zichzelf kan redden in onze samenleving en dat iedereen een eigen plek heeft in de samenleving.

Om iedereen te bereiken met onze diensten en activiteiten maken we gebruik van de lokale kranten en sociale media. Daarnaast brengt onze enthousiaste verspreidingsteam, bestaande uit vrijwilligers, maandelijks onze folders, flyers en uitnodigingen rond bij organisaties en op plekken waar de inwoner komt in De Ronde Venen.

Voor het verspreidingswerk in Vinkeveen zoeken we vrijwilliger. Als verspreider breng je maandelijks het verspreidingswerk rond. Je haalt het verspreidingswerk op bij Tympaan-De Baat, waarna je het rond brengt in jouw gebied en je haalt oude flyers en folders weg. Je bent hier ongeveer een dagdeel mee bezig. Deze functie is geheel op vrijwillige basis. Meer info en aanmelden via: info@stdb.nl / 0297-230280.


Vacatures voor stagiairs

Regelmatig zijn we op zoek naar stagiairs. Omdat we een breed werkveld hebben zijn er verschillende opleidingen waarvoor wij een stageplek kunnen bieden, op zowel MBO als HBO niveau en in alle leerjaren. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je veel kunt leren, goede begeleiding en een kleine stagevergoeding.

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor stagiairs maar schroom niet om je interesse toch kenbaar te maken.

Je interesse voor een stageplaats kun je door het invullen van het stageformulier aan ons kenbaar maken.

Tympaan-De Baat is een Erkend Leerbedrijf