Informatieavond online geldzaken veilig regelen

Sommige inwoners vinden het moeilijk om online geldzaken te regelen. Uithoorn voor Elkaar organiseert in samenwerking met De Rabobank op dinsdagavond 28 november van 19.15 tot 21.30 een informatieavond voor ouderen in Wijkcentrum Bilderdijkhof in Uithoorn. 

Onderwerpen
Op deze avond komen er verschillende onderwerpen aan bod. Hoe kan ik online op een veilige manier mijn geldzaken regelen? Wat verandert er met mijn geldzaken als ik met pensioen ga en wat moet ik dan doen? Wat moet ik doen als ik het zelf niet meer kan? Hoe kan ik ervoor zorgen dat iemand anders mijn geldzaken regelt, maar dat het wel op een veilige manier gebeurt? Waar moet ik op letten om fraude te voorkomen?
 
Aanmelden kan via Uithoorn voor Elkaar via de mail: bilderdijkhof@participe.nu.

Dinsdag 28 november 2023
Locatie: Bilderdijkhof
Bilderdijkhof 1, 1422 DT Uithoorn
Inloop vanaf 19.00uur, start om 19.15 uur
Einde ca 21.30uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Uithoorn voor Elkaar op 0297-303044.