Het Servicepunt in Mijdrecht verhuist naar De Rank

Vanaf woensdag 27 december is het Servicepunt Mijdrecht van Tympaan De Baat te bezoeken in Open Huis De Rank aan de Pr. Bernhardlaan 2 in Mijdrecht. Deze nieuwe locatie ligt ongeveer 100 meter van de huidige locatie in het gezondheidscentrum aan de Hoofdweg. Van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 december is het Servicepunt in Mijdrecht gesloten vanwege de verhuizing. Telefonisch blijft het Servicepunt die dagen gewoon bereikbaar via 0297-587 600. Meer informatie over openingstijden en vestigingen is te vinden op www.servicepuntderondevenen.nl.

Hulpvraag
Bij de Servicepunten kunnen inwoners terecht met vragen over zorg, welzijn, werk en inkomen. Indien nodig, worden inwoners doorverwezen naar andere organisaties of de gemeente. Inwoners die een hulpvraag hebben, kunnen bellen voor een afspraak. Inwoners die nieuwsgierig zijn naar de nieuwe locatie in De Rank zijn van harte welkom om in het nieuwe jaar een kijkje te komen nemen.

Ontmoetingsplek
In De Rank zijn meerdere maatschappelijke partners gevestigd zoals Vluchtelingenwerk en Kwintes. Ook zijn er activiteiten van de collega’s van Tympaan De Baat waar het Servicepunt onderdeel van is. Coördinator Tanja Quist is erg enthousiast over de nieuwe plek in Open Huis De Rank. “De visie van Open Huis De Rank is om een laagdrempelige ontmoetingsplek te zijn, maar ook een plek waar inwoners kunnen binnenlopen met hun vragen. Een visie die aansluit bij het Servicepunt,” aldus Tanja.