Maaltijdvoorziening

Wij bezorgen wekelijks kant-en-klare maaltijden aan huis. Dé uitkomst om in een handomdraai een lekkere en voedzame maaltijd op tafel te zetten. De koelverse maaltijden worden bereid met verse producten en de beste ingrediënten van het seizoen. Deze worden vervolgens verpakt en koelvers bij u afgeleverd door vrijwilligers van Tympaan-De Baat. De maaltijden zijn zo bereid dat u deze geruime tijd in de koelkast kunt bewaren. Opwarmen doet u zelf, op een tijd dat het u uitkomt, met behulp van een magnetron. Als u geen magnetron heeft kunt u deze huren bij de Tympaan-De Baat. Gezond eten wordt op deze manier wel heel makkelijk!

Ruime (gezonde) keuze

U kunt uit meer dan 75 koelverse hoofdgerechten. Dat gaat dus niet snel vervelen! Eén keer per week bezorgen wij de lekkerste maaltijden aan huis. Binnen een paar minuten staat er vervolgens een overheerlijke warme maaltijd op tafel. Kwestie van een paar minuutjes in de magnetron. Gaan de smaak en vitaminen dan niet verloren? Nee, wij vinden het erg belangrijk dat onze maaltijden goed van smaak én gezond zijn. Daarom worden de maaltijden na bereiding kort verwarmd. De smaken en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Uw maaltijd is dus niet alleen klaar in een handomdraai, maar ook nog eens lekker en gezond.

We wisselen onze cyclus van vaste maaltijden twee maal per jaar. Daarnaast bieden we u steeds wisselende gerechten, onder andere afhankelijk van de seizoenen. Vanzelfsprekend bieden we u ook een ruim assortiment aan van zoutarme en gemalen maaltijden.

Bij de samenstelling van de gerechten houden we rekening met voedingstrends en de richtlijnen voor goede voeding. Zo voldoen al onze maaltijden en maaltijdcomponenten aan de richtlijnen voor gezonde voeding van het Voedingscentrum. De maaltijden blijven gegarandeerd 7 dagen vers.

De prijzen per 1 november 2022:  
Maaltijd, standaard € 6,00
Maaltijd, natriumarm € 6,00
Kleine maaltijd € 6,00
Carezzo maaltijden (extra eiwitten) € 8,50
Soep € 1,25
Nagerecht € 1,25
Salades € 1,25
Pick&Mix-artikelen € 3,00
weekhuur magnetron  € 1,40

Voor wie?

De maaltijdvoorziening is bestemd voor alle inwoners van De Ronde Venen die door hun leeftijd, ziekte of handicap niet meer in staat zijn om zelf te koken. Ook voor mensen met een dieet zijn er koelverse maaltijden.

Wilt u eens proeven van de heerlijke maaltijden of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.