De beweegkamer

Tympaan-De Baat heeft in samenwerking met Senior Sportief Actief De Ronde Venen De Beweegkamer vormgegeven. In de beweegkamers spelen plezier en bewegen de hoofdrol. En dat iedereen er plezier in had afgelopen woensdag was al vrij snel duidelijk zodra de eerste oefeningen werden gedaan. Iedereen deed enthousiast mee en dat was duidelijk te zien aan de stralende en lachende gezichten. Na afloop verliet men dan ook opgewekt en vol energie het pand.

Wil je dit ook eens ervaren, kom gerust een keer meedoen. De ochtenden vinden plaats in De Buurtkamers in Mijdrecht en Wilnis op de woensdag van 10.00 tot 12.00 uur, de boules en andere materialen zijn aanwezig. De vrijwilligers zorgen voor koffie en nodigen jou graag uit om even lekker te bewegen.

De Beweegkamer is opgezet speciaal voor mensen die niet meer zo intensief willen of kunnen sporten, maar het wel fijn vinden om in een groepje wat meer aan beweging te doen.

De Beweegkamers vind je in:

Buurtkamer Mijdrecht aan de G. van Aemstelstraat 5.
Buurtkamer Wilnis Pieter Joostenlaan 24 (achter de Willisstee).

Aanmelden hoeft niet, je kan zo binnen lopen. Het kost niets en je krijgt zelfs gratis koffie of thee. En een keer geen zin, ook prima. Maar let op; bewegen is aanstekelijk en het is in De Beweegkamer erg gezellig, dus als je een keer geweest bent, zul je zeker terug willen komen.