Brein Actief

Afspraken vergeten, voortdurend spullen kwijt, moeilijk uit je woorden kunnen komen?

Problemen met het geheugen kunnen het dagelijkse leven een stuk ingewikkelder maken. Uit onderzoek blijkt dat bewegen een positief effect heeft op de hersenen. Daarom is Tympaan-De Baat samen met Senior Sportief Actief De Ronde Venen gestart met de Brein Actief groep. Deelnemers aan de Brein Actief groep doen lichamelijke oefeningen waarbij het geheugen extra wordt gestimuleerd. De Brein Actief groep wordt begeleid door een docente van Senior Sportief Actief.

Waar en wanneer

De Brein Actief groep start iedere maandag om 14.00 uur vanaf de buurtkamer aan de G. van Aemstelstraat 5 en eindigt om 15.30 uur. Het laatste half uur wordt je een kop koffie/thee met wat lekkers aangeboden. Voor de Brein Actief groep wordt een eigen bijdrage van € 15,00 per maand gevraagd. De Brein Actief groep vindt niet plaats in juli en augustus.

Meer informatie

Herken je jezelf in bovenstaande, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie of voor aanmelding kun je contact opnemen met Ester Hoogkamp via (0297) 230 280 of e.hoogkamp@stdb.nl..