Wilt u trainer worden voor Samen Dementievriendelijk?

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de slag te gaan!

Een trainer van Samen dementievriendelijk geeft, in een tweetal, een training van 2,5 uur waarin deelnemers leren wat dementie is en hoe je dementie kunt herkennen. Het goed omgaan met mensen met dementie staat centraal, waarbij onder begeleiding van de trainers geoefend wordt aan de hand van praktijksituaties. We vragen trainers minimaal 10 trainingen per jaar te geven, dit zal in de eigen regio zijn.
 
We vinden het belangrijk dat trainers van Samen dementievriendelijk voldoende kennis en vaardigheden hebben om aan de slag te gaan als trainer bij Samen dementievriendelijk. Je krijgt van ons een tweedaagse training, dit noemen wij ‘Train-de-trainer’ bijeenkomsten. Na afloop nemen wij contact met je op over hoe jij en wij deze bijeenkomsten ervaren hebben. Op basis hiervan zullen we bekijken of je geschikt zou zijn om trainer te worden bij ons programma.

De eerstvolgende Train-de-trainer bijeenkomsten staan gepland op:
Woensdag 13 november 2019 van 9.30 uur tot 16.30 uur (incl. lunch) in Amersfoort.
Woensdag 20 november 2019 van 9.30 uur tot 16.30 uur (incl. lunch) in Amersfoort.

NB De train-de-trainer is een tweedaagse training. Deelname aan beide dagen is verplicht. Mocht je trainer worden bij Samen dementievriendelijk dan volgt er nog een korte derde bijeenkomst waarin je uitleg krijgt over ons materiaal. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 29 november 2019 van 13.30 tot 16.30 uur.
Aan deze trainingen zijn geen kosten verbonden. Reiskosten worden vergoed (na afloop van de training ontvang je per e-mail een digitaal declaratieformulier).De locatie in Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hoe kan je je aanmelden?
Mocht je je op basis van bovenstaande informatie willen aanmelden voor de Train-de-trainer bijeenkomsten in november, stuur dan een mail naar [email protected]

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat