Weggeefwinkel blij met donaties

Afgelopen weekend vonden er in Abcoude twee mooie initiatieven plaats om kleding een tweede kans te geven. Zo dragen we actief bij aan het krimpen van de afvalberg. Inmiddels weten we uit cijfers dat de productie van katoen erg belastend is voor het milieu. Voor 1 kilo katoen is 20.000 liter water nodig. De dameskleding die niet verkocht werd dit weekend werd door de kledingbeurs uit de Hoogstraat gedoneerd aan de weggeefwinkel in Abcoude.

In Abcoude is nog een heel mooi initiatief. De Voor elkaar beurs vond ook dit weekend plaats in sporthal De Sprong. Deze kinderkleding en speelgoedbeurs doneerde ook de overgebleven kleding en speelgoed aan de Weggeefwinkel in Abcoude. Zo dragen we met elkaar bij aan een betere wereld en maken we hopelijk weer heel veel personen blij. De weggeefwinkel is dankbaar en bedankt de initiatiefnemers.

De weggeefwinkel bevindt zich aan de Hoogstraat 14 in Abcoude. We verwelkomen mensen die gevlucht zijn uit eigen land en mensen met een smalle beurs. Openingstijden maandag - vrijdag - zaterdag van 9.30-11.30 uur.

Einddatum website: 
donderdag, december 8, 2022

Uitgelicht

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren wij weer van een rommelmarkt/hobbymarkt in... Lees verder
Gratis voorstelling voor mantelzorgers: Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen” Maandag 14... Lees verder