Vrijwilligers gezocht voor fietsles

Nederland is een fietsland. Samen bezitten we meer dan 18 miljoen fietsen en Nederland scoort als beste fietsland binnen Europa.

Herinner jij je nog wanneer je hebt leren fietsen? Waarschijnlijk was dat al als klein kind. Een heel aantal nieuwkomers in De Ronde Venen kan niet fietsen en we krijgen met steeds grotere regelmaat de vraag of we fietsles kunnen geven. Als je kunt fietsen ben je onafhankelijker en zelfstandiger!

Vind jij het leuk mensen mobieler en zelfredzaam te maken? Beschik jij over een gezonde portie enthousiasme en creativiteit en wil je die inzetten om iemand te leren fietsen en zijn mobiliteit te vergroten? Meld je dan aan.

In de kern Mijdrecht is er een fietsproject, hiervoor is extra hulp van harte welkom. In de kernen Wilnis, Vinkeveen en Abcoude willen we een fietsproject starten. We beginnen met een bijeenkomst om je van alle ins en outs op de hoogte te brengen en daar kun je je vragen stellen. De tijdsinspanning voor de fietsles is 10 weken circa 2 uur per week.

Aanmelden en/of vragen: Tympaan-De Baat: Annelies de Hoop, [email protected] of VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland[email protected]

Tweets van @tympaandebaat