Vrijwilligers gezocht voor begeleiding fietstochten

Om nieuwe Nederlanders en mensen die het fietsen verleerd zijn (weer) op weg te helpen met de fiets, bieden Tympaan-De Baat en het VerkeersCollege fietslessen aan.Zesendertig deelnemers volgden de training. Met succes. Zij kunnen nu zelfstandig deelnemen aan het verkeer.

Om ervoor te zorgen dat de deelnemers ook na het afsluiten van de verkeerslessen blijven fietsen, wil Tympaan-De Baat fietstochten organiseren. Zo kunnen de geslaagde deelnemers blijven oefenen en met elkaar De Ronde Venen ontdekken. Er zijn zoveel mooie plekken te zien en leuke dingen te doen: een tochtje naar de molen in Wilnis voor een rondleiding, een bezoek aan de Buurderij op de Burgemeester Padmosweg of een picknick aan de Vinkeveense Plassen.

Om deze fietstochten te begeleiden zoekt Tympaan-De Baat vrijwilligers. Als fietsvrijwilliger moet je het leuk vinden om nieuwe routes uit te zoeken, de weg te wijzen en de groep te ondersteunen waar dat nodig is.

Frequentie
We denken aan 2 fietstochten in de maand, maar dit zal in samenspraak met de deelnemers en vrijwilligers overlegd worden.

Vertrekpunten

  • Mijdrecht
  • Wilnis
  • Onder voorbehoud: Vinkeveen en Abcoude

Aanmelden als vrijwilliger? Neem contact op met Annelies de Hoop via: a.dehoop@stdb.nl of via 0297-230280.

Einddatum website: 
maandag, oktober 19, 2020

Uitgelicht

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De... Lees verder
VVN heeft alle cursussen per direct gecanceld. Dus de trainingen op woensdag 28 oktober in de... Lees verder