Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen”

Gratis voorstelling voor mantelzorgers: Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen”

Maandag 14 november zijn mantelzorgers van harte welkom bij de theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen” in De Boei in Vinkeveen. Deze gratis voorstelling wordt mantelzorgers aangeboden door de Gemeente De Ronde Venen en Mantelzorg De Ronde Venen vanwege de week van de mantelzorg. De voorstelling start om 19.30 uur en duurt tot ca 21.30 uur. De Inloop is van 19.00 tot 19.30 uur.

Tijdens de voorstelling maakt de bezoeker op indringende wijze kennis met drie verschillende mantelzorgers: een jonge mantelzorger, een werkende mantelzorger en een oudere mantelzorger. De mantelzorg-monologen zijn gebaseerd op verhalen van mantelzorgers. Het publiek kruipt als ware in de huid van de mantelzorger. Wat beweegt hen? Wat zijn hun wensen en behoeften? Waar lopen ze tegenaan? Wat doet het met je als je als mantelzorger 24/7 bezig bent, fysiek en mentaal?

De voorstelling duurt 45 minuten en aansluitend is er een interactief deel met de zaal. Na afloop bieden wij u een non alcoholisch drankje aan en kunt u op informele wijze kennis maken met elkaar en de acteurs.

U kunt zich aanmelden door een mail met uw NAW gegevens te sturen naar mantelzorg@stdb.nl of te bellen naar 0297-230280 (vraag naar Tanja of Ester).

Bent u mantelzorger maar heeft u zich nog niet ingeschreven kijk dan eens op www.mantelzorgderondevenen.nl. Hier vindt u ook een inschrijfformulier. U wordt dan geïnformeerd over activiteiten, ontvangt 3 keer per jaar het magazine mantelkracht en woont de zorgvrager in De Ronde Venen dan ontvangt u ook het mantelzorgcompliment van de gemeente.

Einddatum website: 
dinsdag, november 15, 2022

Uitgelicht

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren wij weer van een rommelmarkt/hobbymarkt in... Lees verder
Gratis voorstelling voor mantelzorgers: Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen” Maandag 14... Lees verder