Theatervoorstelling “Bovenkamer”

Woensdag 29 maart speelt Thomas Borggrefe in De Boei in Vinkeveen de voorstelling Bovenkamer. De voorstelling start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur.
De avond is voor mantelzorgers, mensen met geheugenproblemen, professionals en andere geïnteresseerden. Voor de voorstelling moet u zich vooraf aanmelden via mantelzorg@stdb.nl of 0297-230280 (vraag naar Tanja of Ester).

De voorstelling Bovenkamer geeft inzicht in de Binnenwereld van een man die Alzheimer heeft. Het is een voorstelling met muziek, teksten, lichtheid, zwaarte en humor. Na de voorstelling gaat Thomas Borggrefe in gesprek met het publiek.

Met deze voorstelling sluiten we het project “Dementievriendelijke gemeente” af. In de afgelopen 5 jaar zijn veel initiatieven ontwikkeld om De Ronde Venen dementievriendelijker te maken. Veel van deze initiatieven hebben een vaste plek gekregen binnen Dementiezorg De Ronde Venen.

Wilt u geïnformeerd worden over de activiteiten van Dementiezorg De Ronde Venen dan kunt u dit ook doorgeven via bovenstaande contactgegevens. Kijk ook eens op www.mantelzorgderondevenen.nl. Hier vindt u ook een inschrijfformulier om u aan te melden als mantelzorger.

Einddatum website: 
donderdag, maart 30, 2023

Uitgelicht

Het Servicepunt aan de Herenweg in Vinkeveen is vanaf 27 maart gesloten. De sluiting is een gevolg... Lees verder
Als vrijwilliger van de dienst Personenalarmering van Tympaan-De Baat installeer je... Lees verder