Scootmobielers weer gezellig op pad

Ook dit jaar organiseert Tympaan-De Baat weer scootmobielritten. Iedereen die in het bezit is van een scootmobiel kan meedoen. We gaan op de eerste dinsdag van de maand op pad. We verzamelen op het Raadhuisplein om 10:15 uur en om 10:30 uur vertrekken we om een mooie tocht door de polder te rijden. We zullen ergens onderweg stoppen om koffie te drinken met iets lekkers erbij.

De ritten kosten 7 Euro, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg. Eventuele andere extra’s of consumpties zijn voor eigen rekening. De ritten zijn dit jaar op 4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september en 3 oktober (mits het weer het toelaat).

Als u wilt deelnemen aan een rit kunt u zich tot uiterlijk de donderdag ervoor opgeven via het Klanten Contact Centrum tel.nr. (0297) 760 260 of via kcc@stdb.nl.

Het is heel belangrijk om aan te melden. De rit gaat pas door bij 4 deelnemers. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, zetten we extra vrijwilligers in. Dus geef u zo snel mogelijk op voor de rit, dan regelen wij de rest.

Einddatum website: 
woensdag, oktober 4, 2023

Uitgelicht

Kinderen en jongeren die opgroeien met een gezinslid met een ziekte, beperking of verslaving noemen... Lees verder
Steeds meer zaken worden digitaal geregeld. Hoe doet u dat op een veilige manier? Welke stappen... Lees verder