Rollator spreekuur 7 december in de Zuiderhof

U kunt op woensdag 7 december tussen 10.00 en 11.00 uur terecht in Zuiderhof, Futenlaan 50 Vinkeveen. De check is gratis maar als  er externe onderdelen gekocht moeten worden zijn die voor eigenrekening. Voor informatie kunt u bellen met Annemarie Keja van Tympaan-De Baat op 0294-284824. Bent u niet in de gelegenheid om naar het spreekuur te komen en heeft u wel hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met Tympaan-De Baat tel. 0297 230280.

Samen met George Reurings bestiert Joop van der Horn al 15 jaar het rollatorspreekuur bij Tympaan-De Baat. Ze komen op verschillende data in verzorgingshuizen en seniorenconplexen; in Mijdrecht: Veenstaete en De Kom, en in Vinkeveen: Vinkenoord en Zuiderhof. Joop: “Men is al snel tevreden met de rollator als hij maar rijdt, maar hebben bijvoorbeeld niet door dat hij eigenlijk op de verkeerde hoogte afgesteld is en zo ontstaan er weer rugklachten.”

Laat uw rollator voor de zekerheid eens checken bij deze heren, want misschien zijn de rugklachten wel veroorzaakt door een verkeerd afgestelde rollator.
George en Joop zijn erg deskundig en heel klantvriendelijk.

Kijk voor meer info en data op: https://www.tympaan-debaat.nl/bij-mijn-veiligheid/pagina/rollatorspreekuur.

Einddatum website: 
donderdag, december 8, 2022

Uitgelicht

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren wij weer van een rommelmarkt/hobbymarkt in... Lees verder
Gratis voorstelling voor mantelzorgers: Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen” Maandag 14... Lees verder