Repair Café Baambrugge

Repair Café Baambrugge elke eerste dinsdag van de maand open van 10.00- 12.00 uur in dorpshuis De 5 Bogen, Prinses Margriet straat 10, Baambrugge. Toegang en reparatie  is gratis (m.u.v. aan te schaffen onderdelen)

Kapotte stofzuiger? Of zijn de broekspijpen te lang? Moet er een nieuw batterijtje in uw horloge gezet worden? Moet er iets gerepareerd worden aan uw sieraad[? Het kan allemaal, de vrijwilligers willen u graag helpen om uw apparaten, kleding, horloges en sieraden te herstellen.

Waarom een Repair Café? Ten eerste om tegenwicht te bieden aan de wegwerpmaatschappij. We gooien met z’n allen veel te veel nog bruikbare spullen weg. Dat is slecht voor het milieu. Ten tweede zitten we in een financieel moeilijkere tijd, waardoor het loont om langer met je spullen te doen. Tenslotte, er zijn veel vaardigheden verloren gegaan, doordat het toch veel makkelijker was om iets nieuws te kopen. Veel jonge mensen hebben nooit geleerd hoe je kleding moet herstellen of een stekker aan een draad moet zetten. In een Repair Café kan je niet alleen je spullen laten repareren maar ook leren hoe je dat zelf doen.

Dus komt allen, de koffie staat klaar!

Einddatum website: 
woensdag, oktober 12, 2022

Uitgelicht

Op zaterdag 19 november a.s. organiseren wij weer van een rommelmarkt/hobbymarkt in... Lees verder
Gratis voorstelling voor mantelzorgers: Theatervoorstelling “De Mantelzorgmonologen” Maandag 14... Lees verder