Rabobank Coöperatief Fonds sponsor Diligence

Vrijdag 22 oktober jongstleden mocht Tympaan-De Baat een cheque van maar liefst zesduizend euro in ontvangst nemen van het Rabo Coöperatief Fonds. Mede dankzij deze donatie kunnen ouderen in Abcoude en Baambrugge opgehaald worden door De Diligence voor een wekelijks uitstapje. Wij willen de Rabobank Amstel en Vecht namens alle ouderen bedanken voor hun gulle bijdrage.

De Diligence
Voor ouderen wordt de wereld steeds kleiner. Autorijden en fietsen gaat vaak niet meer waardoor erop uitgaan een hele onderneming wordt.  De Diligence van Tympaan-De Baat biedt uitkomst. Wekelijks worden uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld de markt, het theater, restaurants, musea etc.

De Diligence is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Abcoude en Baambrugge, met als doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. De bus is er voor iedereen die zich zonder hulp niet of moeilijk buitenhuis kan begeven. De Diligence rijdt door de inzet van vrijwilligers. Een chauffeur en een begeleider halen u op voor activiteiten met een bus welke plaats biedt aan 7 personen.

Agenda november
Aanmelden voor de activiteiten van de Diligence kan op elke werkdag tussen 9:00 uur en 13:00 uur bij het Servicepunt Dorpszicht 22 in Abcoude of telefonisch via (0294) 283 302 De volgende uitstapjes staan op de agenda voor november.

7 november: diner Brasserie Oevers in Kudelstaart
8 november: boodschappen en markt in Mijdrecht
14 november: high tea bij tuincentrum De Bosrand in Woerden
23 november: diner bij De Drie Gekroonde Laarsjes in Loenen
29 november: Sea life in Scheveningen

Vrijwilligers gezocht

We zoeken nog vrijwilligers die gastvrouw/-heer op de bus willen zijn en chauffeurs die de bus willen rijden. Lijkt het u wat? Neem dan contact op met Annemarie Keja [email protected] of telefonisch (0294) 284 824.

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat