Personenalarmering installeren, iets voor jou?

Als vrijwilliger van de dienst Personenalarmering van Tympaan-De Baat installeer je personenalarmering bij inwoners in De Ronde Venen die daarmee mogelijk langer alleen thuis kunnen blijven wonen of zich veiliger voelen. Met één druk op de knop kan door de inwoner contact worden gelegd met de alarmcentrale van Eurocross die vervolgens de bekende contactpersonen inschakelt.

Tympaan-De Baat zoekt één of meer vrijwilligers om het team van installateurs van personenalarmering uit te breiden o.a. in Mijdrecht, Vinkeveen en Abcoude.

Het gaat om het installeren van de personenalarmering of het verhelpen van een kleine storing, bijvoorbeeld het vervangen van een batterij. Je wordt ingewerkt. De werkzaamheden vinden overdag plaats. Het oplossen van een storing kan enige haast hebben, voor een installatie wordt vaak wat meer tijd ingepland. Tijdens je vakantie worden je collega-installateurs ingeschakeld.

Ben je of ken je iemand die …

  • een beetje technisch handig is met telefonie/stroom/internet
  • sociaal vaardig is en houdt van een praatje
  • dienstverlenend, meedenkend en een beetje geduldig is
  • een paar uur per week tijd heeft voor vrijwilligerswerk
  • bereid is om daarvoor de deur uit te gaan (per fiets of auto),

neem dan contact op met de coördinatoren Seda of Ester van Tympaan-De Baat via 0297-230280 of e-mail: vrijwilligerswerk@stdb.nl.
Wij vertellen je graag meer over de dienst Personenalarmering van Tympaan-De Baat.

De dienst Personenalarmering vrijwilligers zijn samen met nog 600 vrijwilligers de drijvende kracht van Servicepunt & Tympaan-De Baat.  

Einddatum website: 
zondag, april 2, 2023

Uitgelicht

Kinderen en jongeren die opgroeien met een gezinslid met een ziekte, beperking of verslaving noemen... Lees verder
Steeds meer zaken worden digitaal geregeld. Hoe doet u dat op een veilige manier? Welke stappen... Lees verder