Onze organisatie en het Corona virus update 20 maart

Onze organisatie en het Corona virus update 20 maart, mooie initiatieven!

Wat gebeuren er toch mooie dingen in een bijzondere tijd als deze. We worden overstelpt met mensen die hulp aanbieden en veel van hen willen dat graag via onze organisatie. Alle aangeboden hulp verzamelen wij op een lijst die voor alle medewerkers gemakkelijk in te zien is. Op dit moment merken we dat de vraag nog niet zo groot is maar natuurlijk gaat dat veranderen naarmate deze situatie langer duurt of misschien nog erger wordt. We zijn heel hard aan het werk om een digitaal systeem voor vraag en aanbod te koppelen aan onze websites en de verwachting is dat dit begin volgende week ook in de lucht is. Vooralsnog doen we het even met de hand, dus bel ons gerust als u iets wilt doen of een hulpvraag heeft. We horen het graag.

 

Eerder namen wij al de volgende maatregelen:

De Servicepunten, onze kantoren, De Angstelborgh en de Leerwerkplaats zijn gesloten. De medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn wel telefonisch en per mail bereikbaar.

De Servicepunten hebben extra personele bezetting om de vragen zo goed mogelijk op te vangen.

Tot en met 6 april zijn alle activiteiten afgelast en gaan we niet op huisbezoek. Ook ANWB automaatje en de Plusbus rijden niet.

De maaltijden worden wel bezorgd en ook onze vrijwilligers van de personenalarmering komen in actie bij storingen of bij dringende nieuwe aanvragen.

Heeft u een probleem, een vraag of kent u iemand die hulp nodig heeft dan kunt u zich wenden tot de Servicepunten: 0297-587600.

PS De boodschappenritten van de PlusBus gaan gewoon door. Neem contact met ons op als u mee wilt. 0297-230280.

Uitgelicht

We hebben meer tijd nodig om ANWB AutoMaatje landelijk weer opgang te krijgen. Ondanks alle... Lees verder
Mis jij nu inkomen door de coronacrisis? Of ben je net jouw baan kwijtgeraakt? Of maak je zorgen... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat