Omgaan met rouw in een groep van lotgenoten

Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. De lotgenotengroep  ‘Omgaan met Rouw’ biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces. In zes bijeenkomsten wordt er over verschillende thema’s gesproken bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen. De avonden  worden begeleid door mw. Richt Bouma en mw. Roeline Elzes. De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die willen praten over een overleden persoon en behoefte hebben aan een luisterend oor maar ook graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

Waar en wanneer?
De groepsavonden worden gehouden in de Buurtkamer Wilnis, Dorpscentrum Willisstee (via achteringang), P. Joostenlaan 24, Wilnis. op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30. Data: 12 en 26 september, 10 en 24 oktober en 7 en 21 november.

Informatie:
Aanmelden kan bij Tympaan-De Baat in Mijdrecht: 0297-230280 of via m.white@stdb.nl  U wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek.  Het aantal deelnemers is maximaal acht. Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.

Einddatum website: 
woensdag, november 22, 2023

Uitgelicht

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Servicepunt & Tympaan-De Baat organiseert in samenwerking... Lees verder
Leuk dat je er bent! Van donderdag 28 september t/m woensdag 4 oktober is het de Week van de... Lees verder