Nieuwe gespreksgroep “Omgaan met Rouw” in Wilnis

Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces. In zes bijeenkomsten wordt er over verschillende thema’s gesproken bijvoorbeeld: omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen.

De gespreksgroep is bedoel voor mensen die willen praten over een overleden persoon en behoefte hebben aan een luisterend oor maar ook graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

Waar en wanneer?

De groep wordt gehouden in de Buurtkamer Wilnis, Dorpscentrum Willisstee (via achteringang), P. Joostenlaan 24, Wilnis. De groep is op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur op 18 september, 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november 2018. Aanmelden kan bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat in Mijdrecht dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur op tel. nr. (0297) 760 260. U wordt dan teruggebeld voor een kennismakingsgesprek. Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.

Uitgelicht

De buurtkamer in Vinkeveen ontvangt tweemaal per week vele bezoekers. Vrijwilligers staan klaar met... Lees verder
Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat