Mantelzorgsalon 23 april: Make-up middag

  • 17-04-2018

Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn 23 april van harte welkom in de Buurtkamer Mijdrecht. De vrijwilligers van de mantelzorgsalon organiseren een make-up middag voor de rijpere vrouw.

Aandacht voor jezelf, vaak kom je daar onvoldoende aan toe als mantelzorger. Het is wel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het geeft weer energie. Tijdens de workshop make-up voor de rijpere vrouw, krijgt u tips die u zelf kunt toepassen. Ook krijgen 4 mantelzorgers de kans om zich op te laten maken. U kunt zich daarvoor aanmelden tijdens de salon. Bij meer dan 4 aanmeldingen bepaalt het lot.

De mantelzorgsalon duurt van 13.30 tot 15.30 uur. De Buurtkamer Mijdrecht vindt u aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5.

De mantelzorgsalon is er voor alle mantelzorgers uit de Ronde Venen.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich voor 19 april  aanmeldt bij Tympaan–De Baat, Steunpunt Mantelzorg  tel. (0297)230280. Dit nummer is bereikbaar op di en do van 09.00 tot 11.30 uur. U kunt zich ook aanmelden per e-mail [email protected]. Heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt, dan kunt u contact met opnemen met Tympaan-De Baat.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats.

Uitgelicht

Nu de zon zich steeds meer laat zien en de temperaturen aangenamer worden, wordt het de hoogste... Lees verder
Het leefbaarheidsonderzoek onder jongeren is tot stand gekomen via een samenwerking tussen de... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat