KerstInn De Ronde Venen 2019 - een andere herberg dit jaar!

Zie je op tegen de kerstdagen?
Wees welkom bij KerstInn De Ronde Venen!

KerstInn De Ronde Venen 2019 - een andere herberg dit jaar!

Dit jaar wordt KerstInn De Ronde Venen op een andere manier gehouden. Geen diner-buffet op eerste kerstdag, maar een kerst-samenzijn op de middag van tweede kerstdag.

Zes jaar lang, van 2012 tot en met 2017, werd een feestelijk samenzijn georganiseerd in resp. Het Eet&Drink Lokaal, de kantine van Walraven en de Willisstee, met onder meer een heerlijk diner-buffet en een open podium.
In 2018 moest noodgedwongen besloten worden om géén KerstInn De Ronde Venen te organiseren wegens gebrek aan ‘kartrekkers’.

Dat zat de organisatie toch niet lekker! Vandaar dat dit jaar gekozen is voor een gewijzigde aanpak. Korter (van 14.30 tot 17.00 uur), zonder diner (maar mét drankjes en hapjes) én op tweede kerstdag in plaats van op eerste kerstdag. Echter met dezelfde intentie: kerst vieren zoals kerst bedoeld is, gezellig samen zijn met gelijkgestemden.

We zijn dit jaar te gast in de prachtige kantine van Tennisvereniging Mijdrecht (TVM) aan de Dr. J. van der Haarlaan 7 in Mijdrecht. Naast een perfecte verzorging van de inwendige mens (door vrijwilligers van TVM) zal er leuk kerst-entertainment zijn.

Wil je er graag bij zijn?

Aanmelden voor de KerstInn kan via Servicepunt De Ronde Venen (tel: 0297-58 76 00 of kom persoonlijk langs) of via [email protected]
Het deelnametarief voor de KerstInn is € 5,00 per persoon, te voldoen via een machtigingsformulier (of op de dag zelf aan de deur). Indien er vervoer van en naar de KerstInn nodig is dan kan gebruik worden gemaakt van Automaatjes (tegen een kleine onkostenvergoeding). Gelieve dit bij de aanmelding te vermelden.

KerstInn De Ronde Venen staat garant voor eensgezindheid en gezelligheid.
Kom zoals je bent: de doelgroep is groot en de drempel is laag!

Meer informatie is ook te vinden op onze Facebookpagina:  www.facebook.com/kerstinndrv

 

Wat: KerstInn De Ronde Venen
Wanneer: 26 december (tweede kerstdag)
Waar: Tennisvereniging Mijdrecht (TVM), Dr. J. van der Haarlaan 7, Mijdrecht
Tijdstip: van 14.30-17.00 uur
Kosten: € 5,00 p.p.

KerstInn De Ronde Venen is een onafhankelijk initiatief en separaat onderdeel van Stichting Tympaan-De Baat

Uitgelicht

Wat fijn dat u interesse heeft om als trainer voor het programma Samen Dementievriendelijk aan de... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat