Het vrijwilligersuitje door de ogen van een enthousiaste vrijwilliger

Op 29 juni was dan de dag uit voor alle vrijwilligers van Tympaan-De Baat. Met ongeveer 200 personen hebben wij een dagdeel lang de prachtige feestlocatie ‘Hoeve Landzicht‘ bezet. Deze hoeve ligt verscholen midden in de prachtige Hollandse polder van Nieuwer ter Aa.

En wat zijn we verwend!
Wat een warme gastvrije ontvangst op deze mooie plek. Alle medewerkers van Hoeve Landzicht zijn erop gericht om van jouw feestdag een fijne en gezellige dag te maken, niets is hen teveel!

Leden van het team Taalcafé waren als eerste ter plekke en zo konden wij zien hoe de gasten langzaam binnen druppelden en kwamen zij uiteraard ook bekenden van Taalhuis tegen. Hoe blij en verrast was men over de aangename inrichting en de prettige ontvangst met koffie en appelgebak. Heerlijk!

Daarna konden we deelnemen aan de activiteiten, die enigszins aangepast waren aan de warmte – hittegolf – van de dag. Voor ieder was er wel iets interessants te doen! Midgetgolf, blaaspijp schieten, Oudhollandse spelletjes, quizjes en ga zo maar door. Niemand hoefde zich te vervelen. Sommigen van ons zochten echter lekker toch een schaduwrijk plekje op het lommerrijke terras of in de koele serre.

Een smakelijke lunch sloot de dag af en gezamenlijk hebben wij allen in volledige eensgezindheid van deze maaltijd genoten. Verschillende soorten soep en broodjes en allerlei soorten beleg, kroketjes, saté, fruitsalade, vruchtensappen, noem maar op! Alles om de inwendige mens weer een superlekkere oppepper te geven, alvorens op weg naar huis te gaan.

Namens ieder dank aan het team van Hoeve Landzicht! Zij hebben van deze dag een onvergetelijke dag gemaakt. En zeker ook dank aan Tympaan-De Baat en de organisatoren van dit festijn. Zij hebben dit fijne programma toch maar mooi voor ons uitgedacht en uitgewerkt.

Tot slot even voor alle duidelijkheid; het totaal aantal vrijwilligers van Tympaan-De Baat is inmiddels de 600 gepasseerd, toch zijn er altijd nog handjes te kort. Dus meld je aan als vrijwilliger!

En zie ook filmpje op onze Facebookpagina.

 

Tweets van @tympaandebaat