Gratis opfrissen van uw verkeerskennis

  • Doelgroep: 65+’ers in de gemeente De Ronde Venen
  • Wanneer: Woensdag 21 september en 19 oktober van 10.00 – 12.00 uur. Let op! Deelname aan beide dagen is verplicht.
  • Kosten: Theoriebijeenkomsten gratis
  • Optioneel: praktijkrit á € 45,-
  • Waar: Mijdrecht, raadzaal gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 3641 AL Mijdrecht
  • Inschrijven: U kunt zich inschrijven bij Veilig Verkeer Nederland, via https://vvn.nl/agenda/utrecht/vvn-opfriscursus-mijdrecht. U ontvangt van ons een bevestiging van deelname dat tevens uw toegangsbewijs is.

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels: wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden. 

Op initiatief van Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat kunt u uw verkeerskennis opfrissen. Onder leiding van een deskundige voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt u in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een individuele praktijkles met een rijschool aan te vragen. Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht. Deelname is gratis, wel wordt verwacht dat u beide dagdelen komt.

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. De kosten voor de praktijkles zijn voor eigen rekening en is uiteraard niet verplicht. Er plaats voor 35 deelnemers. Wees er dus snel bij, aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst.

  

Einddatum website: 
dinsdag, september 20, 2022

Uitgelicht

Vorige week, dinsdag 20 september, zijn verschillende organisaties bij elkaar gekomen om de... Lees verder
Op 29 september komt 1330 naar de Ronde Venen! Er vinden 2 groepsdialogen plaats waar iedereen van... Lees verder