Februari-agenda voor de Diligence (PlusBus van Abcoude)

Dinsdag 5 februari
De Schans in Vinkeveen is de ideale mix tussen goed eten en gezellig borrelen. U kunt er in een ongedwongen sfeer eten  drinken tegen een vriendelijke prijs. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Kosten: € 5,00 voor het vervoer (exclusief diner/consumpties).
Vertrek Abcoude: vanaf 17:30 uur kunt u worden opgehaald
Verwachte thuiskomst: rond 21:30 uur

Zondag 10 februari Mozart Requim en hoogtepunten uit de Hohe Messe, waarbij in de prijs is inbegrepen een gratis programmaboekje, gratis cd/dvd, een persoonlijke ontvangst door gastheren/-vrouwen van het Nationaal Ouderenfonds, gereserveerde 1e klas plaatsen, garderobe en een drankje in de pauze. Echt een prachtig concert dat u niet mag missen, zeker voor de liefhebbers. Kosten: € 44,00.
Vertrek Abcoude: vanaf 13:00  uur kunt u worden opgehaald
Verwachte thuiskomst:  rond 17:00 uur

Woensdag 13 februari Vislunch Kop van de Haven IJmuiden. Proef en beleef de maritieme sfeer in de Kop van de Haven.Je komt binnen en waant je op een schip. Je ziet het water van de zee om je heen. Aan alles is gedacht om jou op elk moment van de dag de rauwe, maritieme schoonheid van IJmuiden te laten beleven en proeven. Dat zie je terug in de gerechten, inrichting en presentatie. Met een beetje geluk komt er zo’n enorm schip binnen. Een fantastisch gezicht. 
Kosten: € 5,00 voor vervoer (exclusief consumpties).
Vertrek Abcoude:  vanaf 11:30 uur kunt u worden opgehaald
Verwachte thuiskomst:  rond 15:00 uur

Zaterdag 23 februari Wij gaan weer eens naar het supergezellige en dorpse Café-restaurant  De Punt in Baambrugge. De gezelligheid op zaterdag en het diner op ons laatste bezoek was prima en goed bezocht. Eventueel kunt u mee op eigen gelegenheid maar laat u ons dat weten voor de reservering. De menukaart is uitgebreid en biedt een ieder wat wils. Kosten: € 5,00 voor vervoer en entree (exclusief consumpties). Wie gaat er mee?
Vertrek Abcoude: vanaf 17:30 uur kunt u worden opgehaald
Verwachte thuiskomst: rond 21:30 uur

Donderdag 28 februari Intratuin, u wel bekend, heeft de kerstspullen weer opgeborgen en de aangeboden planten e.d. weer keurig opgesteld. Snuffel rond voor een aanbieding en/of als u dat gezien hebt geniet u in het restaurant van een heerlijke salade of broodje met een kop koffie of thee. Na deze verfrissing nog even de rest van de aangeboden koopwaar doorsnuffelen en moe maar voldaan op huis aan. Kosten: € 5,00 voor het vervoer (exclusief consumpties).
Vertrek Abcoude: vanaf 11:00 uur kunt u worden opgehaald
Verwachte terugkomst: rond 15:00 uur

Voor de vroege vogel in april

Zaterdag 20 april Lunch concert Bach’s Matthäus Passion Utrecht

Wilt u Bach’s Matthäus Passion echt beleven en ervaren wat een 'live' uitvoering met een mens kan doen. Komt u dan mee met dit Diligence uitje om te luisteren naar de Matthäus Passion in de Janskerk onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Vanwege overweldigende belangstelling in de laatste jaren bieden wij u vervroegd de kans om te reserveren voor het concert op zaterdag 20 april. Dit klassieke spektakel is tegen een speciale prijs van € 44,00 te boeken. Dit alles incl. gratis programmaboekje, gratis cd/dvd, persoonlijke ontvangst, gereserveerde 1e klas plaatsen en vervoer.
We vertrekken ca. 12.00 uur uit Abcoude en zijn ca. 17.30 uur weer terug.

Aanmelden voor de uitjes kan bij onze Servicepunten tel. (0297) 587 600. Voor informatie kunt u bellen met Annemarie keja tel. (0294) 284 824 of mailen via [email protected]

https://www.tympaan-debaat.nl/ontmoeten/pagina/plusbus-en-diligence

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat