Extra handen via NLdoet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart vindt de landelijke vrijwilligersactie NLdoet plaats. Dat is een uitgelezen kans voor verenigingen en stichtingen uit De Ronde Venen (en de rest van Nederland) om die lang liggende klus eens aan te pakken.

Want via NLdoet komen vele extra handen graag een dag uit de mouwen. Niet alleen vanuit de eigen organisatie, maar ook enthousiaste buurtbewoners, politieke partijen en collega-teams, vrienden en families geven zich graag op om zich voor een dag in te zetten als vrijwilliger. Dat betekent kansen: om de klus te klaren, om te laten zien wat jouw organisatie doet, om mensen warm te maken voor misschien wel meer vrijwilligerswerk, maar vooral een gezellige dag met elkaar aan het werk!

Organisaties die met het lezen van dit artikel gelijk denken aan die schilderklus, het opknappen van het tuinhuisje van de stichting, het organiseren van een gezellige middag voor cliënten, een zonnige tuinwerkdag of iets heel anders, kunnen hun klus aanmelden via de landelijke website www.nldoet.nl.

Inwoners, collega’s, families, vrienden die na het lezen van dit artikel denken: “Wat een leuk idee, een dagje met elkaar klussen voor een goed doel!”, kunnen zich eveneens richten op www.nldoet.nl. Op deze site zijn alle klussen per soort klus, dorp/postcode of tijd terug te vinden. Er is van alles mogelijk!

 

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat