Erop uit met de Diligence in mei

  • 7-05-2018

Let op; Omdat er voor vrijwel alle activiteiten op tijd gereserveerd moet worden, kunt u  zich het beste zo snel mogelijk aanmelden.  Dat kan bij ons Klanten Contact Centrum, op ma-, wo- en vr-ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur via (0294) 283 302 of elke ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur op (0297) 760 260.

Woensdag 16 mei – EYE film in Amsterdam

Het EYE Filmmuseum is een centrum in Amsterdam gewijd aan cinematografie. Het gebouw staat tegenover het Centraal Station, aan de noordoever van het IJ. Er is ruimte voor een heerlijke lunch met uitzicht over het IJ. Deze activiteit is toegankelijk voor rolstoel gebruikers.
Vertrek vanuit Abcoude: Vanaf 10:30 uur kunt u worden opgehaald.
Kosten:  € 22,00 (inclusief vervoer, exclusief consumpties). Museum gratis voor museumjaarkaarthouders.

Pinkstermaandag 21 mei – Jazz rondvaart
Wat te doen met Pinksteren 2018 in Amsterdam? Vaar mee en geniet van live Jazz op het water! Ontvangst met welkomstdrankje.  Een ontspannen uitje met Pinksteren in Amsterdam. Stap aan boord in Amsterdam en vaar mee op deze prachtige MiniCruise over het IJ en Markermeer. Laat de drukte van de stad achter u en geniet van het weidse uitzicht vanaf het schip. Een pinkstermiddag heerlijk ontspannen op het zonnige bovendek, onder het genot van een hapje, drankje en zwoele jazzy klankenLivemuziek van T.C. Hammond Trio met Thijs Cuppen
Vertrek vanuit Abcoude: Vanaf 12:30 uur kunt u worden opgehaald.
Kosten: € 36.00 (inclusief vervoer en  consumpties)

Woensdag 23 mei – Lunch bij Anna Haen
Midden in het Gein ligt de prachtige lunch locatie Anna Haen. Na een korte maar mooie rit, door het Gein stoppen we bij Anna Haen om onder het genot van een  drankje en een hapje in hun prachtige tuin te zitten. Mocht het wat minder weer zijn, dan is er binnen plek in de oude boerderij.

Vertrek vanuit Abcoude: Vanaf 11:30 uur kunt u worden opgehaald.
Kosten: € 6.00 (inclusief vervoer, exclusief consumpties).

Zaterdag 26 mei – Open dag Landgoed Doorn
Voor de zesde keer vindt dit jaar op zaterdag 26 mei 2018 op landgoed Huis Doorn het spannende en historische Living History-evenement plaats. Twee dagen lang terug in de tijd: hoe leefden de soldaten en burgers aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. Echte loopgraven, prikkeldraad, machinegeweren, marcherende soldaten, cavalerie charges maar ook het burgerleven en livemuziek. Het belooft weer een geweldig evenement te worden! Alles vindt plaats in en rond het fraaie landhuis in Doorn waar ooit de laatste keizer van Duitsland woonde: Wilhelm II.
Vertrek vanuit Abcoude: Vanaf 11:00 uur kunt u worden opgehaald.
Kosten: € 30.00 (inclusief vervoer, exclusief consumpties).

Klik hier voor de nieuwsbrief van mei.

Uitgelicht

De Broedplaats aan de Herenweg 63-67 te Vinkeveen bestaat één jaar en dat wordt gevierd op 25 mei,... Lees verder
Jantje Beton,  Nickelodeon en de opbouwwerkers van Tympaan-De Baat roepen dan ook iedereen op om in... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat