Erop uit met de Diligence (de Plusbus van Abcoude) in april

VRIJDAG 12 APRIL - HIGHT TEA TUINCENTRUM DE BOSRAND - WOERDEN

Even snuffelend door het tuincentrum slenteren. Leuk plantje voor thuis op de koffietafel of wat leuke viooltjes voor op het balkon? Trakteer uzelf eens. Uiteindelijk wacht u een heerlijke High Tea in het restaurant. Na voldaan te zijn nog even langs de heerlijke geurtjes (kaarsen, en luchtverfrissertjes) en weer naar huis.  Kosten: € 20,00 voor het vervoer en de high tea  Vertrek Abcoude: vanaf 11:30 uur kunt u worden opgehaald.  Verwachte thuiskomst: rond 15:00 uur.

ZATERDAG 13 APRIL - CONCERT NEDERLANDS MANNENKOOR - APELDOORN

Een prachtig koor dat al op vele plaatsen in de wereld optrad, dat een veelzijdig repertoire heeft en optreedt met bekende solisten uit binnen en buitenland. Dit jubileum concert heeft alles in zich om een prachtige herinnering te worden voor uw bezoek aan Apeldoorn. Het koor bestaat uit ca. 100 leden die dit optreden zeker niet willen missen en hun beste beentje zullen voorzetten om een goede indruk bij u achter te willen laten. Gaat u mee? Kosten: € 20,00 voor het vervoer en de entree. Vertrek Abcoude: vanaf 17:30 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst: rond 23:30 uur. 

DONDERDAG 25 APRIL - BOLLENSTREEK ROUTE 

Al drie eeuwen toont de bollenstreek in het voorjaar haar kleurrijke pracht. Rond Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout staan dan veel bloembollen in bloei en is er volop bedrijvigheid in de streek. Er zijn velden als kleurige bloementapijten. Leuk om langs te toeren. Neem ergens de tijd voor een koffie/thee pauze of een heerlijke lunch in een van de vele restauratie mogelijkheden langs de route. Kosten: € 5,00 voor het vervoer (excl. lunch/consumpties). Vertrek Abcoude: vanaf 09:00 uur kunt u worden opgehaald  Verwachte thuiskomst: rond 16.00 uur.

MAANDAG 29 APRIL - LUNCH RESTAURANT DE EEND LOOSDRECHT

Op het moment dat u de Diligence verlaat en naar De Eend toeloopt merkt u meteen dat deze locatie anders is dan u van menig restaurant zou verwachten. De combinatie van restaurant, zoetwatervisserij, jachthaven en botenbouw is natuurlijk niet zo snel gevonden. Eenmaal binnen wordt u omarmd door de warme en gastvrije sfeer van het interieur. Veel streek en seizoensgebonden gerechten vindt u op de menukaart. Wat denkt u van ambachtelijk gerookte paling, heerlijke huisgemaakte roompaté of in bockbier gestoofde Angus sukade. Kosten: € 5,00 voor het vervoer  (exclusief lunch/consumpties). Vertrek Abcoude: vanaf 11:00 uur kunt u worden opgehaald
Verwachte terugkomst: rond 15:00 uur.

 

Gaat u gezellig met ons mee? Reserveer uw ticket (graag 3 dagen voor de activiteit plaats gaat vinden!)  bij het Servicepunt, tel: 0297-587 600.

Uitgelicht

VRIJDAG 12 APRIL - HIGHT TEA TUINCENTRUM DE BOSRAND - WOERDEN Even snuffelend door het tuincentrum... Lees verder
De kans dat je als vrijwilliger te maken krijgt met slachtoffers van kindermishandeling is vrij... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat