Corona update 23 maart

Beste mensen,

Vandaag gaan we de tweede week in, wat kan de wereld er in een week tijd anders uit gaan zien.  We hebben veel dingen in gang gezet en zitten klaar om iedereen op nieuwe manieren te helpen en te ondersteunen. Zo gaan we deze week aan de slag met het actief bellen van mensen, even horen hoe het met iedereen gaat. Heeft u iemand waarvan u denkt dat het fijn is dat hij/zij even door ons gebeld wordt geef het dan aan ons door.

We hadden gehoopt dat we op dit moment het platform van digitaal vraag en aanbod al werkend zouden hebben maar we ontdekten van het weekend nog enkele foutjes die we nu aan het verhelpen zijn, ik hoop u morgen te kunnen berichten dat het naar behoren werkt en u ook de handleiding te kunnen sturen.

Het is een moeilijke en lastige situatie waarin we ons bevinden en we merken dat bij veel mensen het kwartje nu pas een beetje begint te vallen. Maar we gaan er voor en met elkaar willen we er voor zorgen dat er naar iedereen wordt omgekeken en dat we niemand uit het oog verliezen.

Ook deze week zal ik u weer dagelijks een update sturen van alle ontwikkelingen in en rond onze organisatie.  Er gebeuren ook heel mooie dingen en ze komen vaak uit onverwachte hoek. Zo ontvingen wij vorige week een heel mooi gedicht dat ik u graag wil sturen zo aan het begin van de lente.

Gedicht Maar de lente wist het niet

Heel veel sterkte,  wees lief voor elkaar.

Mieke Telder
Directeur Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat

Uitgelicht

We hebben meer tijd nodig om ANWB AutoMaatje landelijk weer opgang te krijgen. Ondanks alle... Lees verder
Mis jij nu inkomen door de coronacrisis? Of ben je net jouw baan kwijtgeraakt? Of maak je zorgen... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat