Buurtkamerfeestje in de Boei

Vanochtend was er weer een feestje in Buurtkamer Vinkeveen. Aanleiding daarvoor was het feit dat de buurtkamer nu 2 jaar in de Boei is gevestigd. De Buurtkamer wordt mede gefinancierd door de RK kerk, supermarkt Jumbo en Tympaan-De Baat.

Vrijwilliger Albert had erwtensoep gemaakt voor de ruim 35-40 deelnemers. Dat hij er veel aandacht aan had besteed was zeker te proeven, want wat was het smakelijk! Niet voor niets dat ze Albert hiervoor hebben weten te strikken! Natuurlijk ontbrak ook het roggebrood met katenspek niet en voor degene die dat niet lustte waren er broodjes kroket.

Er was gelukkig ook gedacht aan het zeer gedreven en enthousiaste vrijwilligersteam. Allen ontvingen ze naast een dankwoord van de Jumbo een prachtig zelfgemaakt doosje met daarin een tegoedbon voor de supermarkt. Dat heeft dit team zeker verdiend.

Het geheel werd opgeluisterd door Accordeonist Wim Holla van Stichting Venen Muzikaal. Wim bracht een repertoire van meezingliedjes uit de oude doos ten gehore. Bijna iedereen kon mee zingen, mede doordat er voor iedereen een liedjesboek klaar lag voor inzage. De mensen die de tekst niet kenden konden zo toch mee zingen.

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat