Buurtkamer in Vinkeveen zoekt met spoed een vrijwilliger voor de donderdagochtend

De Buurtkamer is een ontmoetingsruimte voor oudere bewoners uit de wijk of het dorp. Een gratis open inloop met tijd voor een praatje en een kopje koffie. Een plek waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen en waar vrijwilligers helpen om eventueel gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Voor buurtkamer Vinkeveen zijn wij voor de donderdagochtend op zoek naar een vrijwilliger die het team wil komen versterken.

Wat zijn uw taken? U maakt op de donderdagochtend,  samen met collega vrijwilliger, de ruimte (in De Boei) klaar voor gebruik, heet de ouderen welkom, maakt een praatje met hen, schenkt koffie of thee. U bent kortom het visitekaartje van de buurtkamer, een plek waar senioren zich veilig, gezien en gehoord voelen en heel graag komen.

Bent u gastvrij. Sociaal, heeft u een vrolijk opgeruimd humeur en vindt u het leuk om samen met de andere teamleden een prettige sfeer voor ouderen te creëren? Dan bent u degene die wij met spoed zoeken, dus aarzel niet en bel coördinator Annemarie Keja, tel. (0294) 284 824 of e-mail [email protected].

Tweets van @tympaandebaat