bijeenkomst “Fasen van dementie” - Freek Gillissen

Woensdag 29 juni a.s. organiseert Dementiezorg De Ronde Venen een bijeenkomst van 19.30 tot 21.30 uur in de SeT residentie in Mijdrecht (Bozenhoven 157) over de fasen van dementie. Inloop vanaf 19.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor mantelzorgers, inwoners met geheugenproblemen, professionals en andere geïnteresseerden.

Voor meer informatie 0297-230280 (Ester of Tanja) of mantelzorg@stdb.nl.

Gastspreker Freek Gillissen is verpleegkundig consultant in het Alzheimercentrum Amsterdam. Voor de pauze zal hij u meenemen in de fasen van dementie. Na de pauze is er ruimte voor vragen en discussie.

Leven met dementie is een grote uitdaging voor iedereen die ermee te maken krijgt. Steeds weer doen zich nieuwe en onverwachte situaties en ontwikkelingen voor. Hoewel de ziekte van Alzheimer het meest bekend is, zijn er nog een aantal vormen van dementie die minder bekend zijn.

Samen met gastspreker Freek Gillissen bespreken we de verschillende fasen waar mensen met dementie – en dus ook hun verzorgers – mee te maken krijgen. Van de eerste twijfel tot aan het einde van de weg. Elk van die fasen presenteert weer andere  uitdagingen. Hoe herken je die ontwikkelingen en wat kun je doen?

Einddatum website: 
donderdag, juni 30, 2022

Uitgelicht

Doelgroep: 65+’ers in de gemeente De Ronde Venen Wanneer: Woensdag 21 september en 19 oktober van... Lees verder
Het financieel café is iedere dinsdagochtend geopend van 9 uur-11 uur in de Kuyper, Kuyperlaan 50... Lees verder