Balustradegym in Abcoude

Al weken konden de mensen het dienstencentrum Angstelborgh niet bezoeken. Alle activiteiten waren uiteraard afgelast. Gelukkig verzint Tympaan-De Baat alternatieve activiteiten, zoals nu balustradegym voor de senioren die rondom het gebouw wonen.

Ook de deelnemers van de gymgroep van Senior Sportief Actief werden uitgenodigd in de tuin, uiteraard consequent op ruim 1,5 meter afstand van elkaar en op of naast een stoel.

De workout vond afgelopen dinsdag 21 april plaats in de prachtige tuin van Angstelborgh op een zonovergoten ochtend. Op de vrolijke muziek van o.m. de Makarena en de Weense wals van André Rieu. Andrea, de docente van Senior Sportief Actief deed het vol overgave en met een enorm enthousiasme, wat erg aanstekelijk werkte.

De reacties van de deelnemers waren vooral erg blije. Sommige deelnemers hadden al 4 weken geen mens meer gezien en noemde deze bijeenkomst `een lichtpuntje in deze donkere dagen’. Ze vonden het heerlijk om elkaar weer te zien en te kunnen spreken. Na afloop liep iedereen keurig op afstand weer terug naar huis of naar de auto. Het liefst zouden ze dit elke week wel willen.

Uitgelicht

Het inloopspreekuur van het Geldpunt is vanaf maandag 22 juni weer geopend. Elke maandag van 13.30... Lees verder
We hebben meer tijd nodig om ANWB AutoMaatje landelijk weer opgang te krijgen. Ondanks alle... Lees verder