Diligence

De Diligence

DINSDAG 14 MEI MIDDAGUITJE KRINGLOOPWINKEL DORCAS AALSMEER

In deze prachtige kringloopwinkel is altijd wel iets te vinden om mee naar huis te nemen. Het is in ieder geval erg leuk om er rond te dwalen. Heeft u eventueel nog wat overbodig glaswerk, boeken of kleding? Neemt u dit dan mee, dan kunt u het meteen afgeven. De netto opbrengst van de winkel komt namelijk geheel ten goede aan de projecten van Dorcas Hulp en Ontwikkeling. In de winkel is gelegenheid om een consumptie te gebruiken.

Kosten: € 6,00 voor vervoer, exclusief consumpties.

Vertrek : vanaf 12:30 uur kunt u worden opgehaald

VRIJDAG 26 APRIL –THEATERVOORSTELLING DE WAARHEID

Op vrijdag 26 april hebben we een avondje theater georganiseerdDe prijzen varieren tussen de € 25,00 en €-35,00 (afhankelijk welke plaatsen nog beschikbaar zijn). Over de voorstelling (Een komedie "De waarheid" met o.a. Huub Stapel, Johanna ter Steege): Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens.

MAANDAG 29 APRIL - LUNCH RESTAURANT DE EEND - LOOSDRECHT

Op het moment dat u de Diligence verlaat en naar De Eend toeloopt merkt u meteen dat deze locatie anders is dan u van menig restaurant zou verwachten. De combinatie van restaurant, zoetwatervisserij, jachthaven en botenbouw is natuurlijk niet zo snel gevonden. Eenmaal binnen wordt u omarmd door de warme en gastvrije sfeer van het interieur. Veel streek en seizoensgebonden gerechten vindt u op de menukaart. Wat denkt u van ambachtelijk gerookte paling, heerlijke huisgemaakte roompaté of in bockbier gestoofde Angus sucade.

DONDERDAG 25 APRIL - BOLLENSTREEK ROUTE

Al drie eeuwen toont de bollenstreek in het voorjaar haar kleurrijke pracht. Rond Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout staan dan veel bloembollen in bloei en is er volop bedrijvigheid in de streek. Er zijn velden als kleurige bloementapijten. Leuk om langs te toeren. Neem ergens de tijd voor een koffie/thee pauze of een heerlijke lunch in een van de vele restauratie mogelijkheden langs de route.

Kosten: € 5,00 voor het vervoer (excl. lunch/consumpties)

Vertrek Abcoude: vanaf 09:00 uur kunt u worden opgehaald

VOOR DE VROEGE VOGEL: BACH’S MATTHÄUS PASSIE - UTRECHT

Wilt u Bach’s Matthäus Passion echt beleven en ervaren wat een 'live' uitvoering met een mens kan doen. Komt u dan mee met dit Diligence uitje om in de Janskerk te luisteren naar Matthäus Passion onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Vanwege overweldigende belangstelling in de laatste jaren bieden wij u vervroegd de kans om te reserveren voor het concert op zaterdag 20 april. Dit klassieke spektakel is tegen een speciale prijs van € 44,00 te boeken. Dit alles incl.

Uitgelicht

VRIJDAG 12 APRIL - HIGHT TEA TUINCENTRUM DE BOSRAND - WOERDEN Even snuffelend door het tuincentrum... Lees verder
De kans dat je als vrijwilliger te maken krijgt met slachtoffers van kindermishandeling is vrij... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat