Diligence

De Diligence

DINSDAG 27 AUGUSTUS STRANDUITJE OUDERENFONDS NOORDWIJK

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak, gevolgd door een welkomstwoord van het Nationaal Ouderenfonds. Daarna kunt u lekker uitwaaien op het strand, met een strandrolstoel naar de zee of genieten van het uitzicht. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk met een kopje soep, broodjes, melk of een fruitsap en fruit. Gedurende de lunch zal er live muziek zijn. Daarna kunt u weer lekker het strand op of genieten op het terras.

Het programma
11.00 uur Aankomst/ontvangst Strandpaviljoen Thalassa.

VRIJDAG 16 AUGUSTUS STRANDRUPS INCL. LUNCH NOORDWIJK

Stichting Outdoor4Disabled organiseert ritten met De Nieuwe Strandrups, die speciaal ontwikkeld is voor iedereen met een beperking, ouderen die slecht ter been zijn of kinderen in een rolstoel. Bovendien is het een geweldig leuk uitje om eens mee te maken! Onder supervisie van een goed opgeleide chauffeur en één of meerdere begeleiders rijdt De Nieuwe Strandrups over het Noordwijkse strand bij Langevelderslag.

Vertrektijd: 8.45 uur

Verwachte terugkomst: 14.00 uur

Kosten : € 15,00

VRIJDAG 9 AUGUSTUS HIGH TEA IN `HOFJE ZONDER ZORGEN’ HAARLEM

Het “Hofje zonder Zorgen”: “Onze in huis gemaakte high tea a 20,50 p.p. serveren wij iedere dag, maar wel op reservering en op vaste tijden. U start met een soepje, dan vier hartige gerechtjes en u sluit af met nog vier zoete gerechtjes en daarnaast verschillende smaken biologische thee. Heeft u dieetwensen, ook daar houden wij graag rekening mee!”

Vertrektijd ; 9.45 uur

Verwachte terugkomst : 15.00 uur

Kosten (incl. High tea en vervoer ): € 25,00 Let op! Heeft u zich reeds aangemeld dan kunt u niet meer annuleren (wel uw plaats aan een ander geven!).

DINSDAG 6 AUGUSTUS PANNENKOEKENBOOT AMSTERDAM

We varen 75 minuten op het IJ waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen ziet. Ook zie je hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat we een of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend. In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet.

VROEGE VOGEL! 10 OKTOBER RONDVAART AMSTERDAMS RIJNKANAAL

Opstappen doen wij in Diemen en dan varen vervolgens via Driemond en het Amsterdam-Rijnkanaal naar de haven van Amsterdam. Vanuit de haven via de Nieuwe Herengracht en de Amstel en Amsterdam weer retour naar Driemond.
Rond de klok van 12.00 uur wordt een prima lunch geserveerd.

Vertrek uit Abcoude ca. 10.00

Verwachte terugkomst 16.00 uur

Prijs € 30.00 (incl. lunch, rondvaart en vervoer)

(Heeft u zich reeds aangemeld dan kunt u niet meer annuleren (wel uw plaats aan een ander geven)

VROEGE VOGEL! 18 AUGUSTUS MUSEUMTRAM DOOR AMSTERDAM

We gaan ouderwets trammen deze dag! Amsterdam heeft een enthousiaste groep vrijwilligers die deze authentieke ouderwetse tram op de rails houden. Daarom bezoeken we hen vandaag en maken een leuk tochtje door Amsterdam Oost.
Een gezellig en nostaligisch tochtje door Amsterdam Oost met een authentieke tram, waar u als kind waarschijnlijk ook nog mee gereden heeft!

Vertrek uit Abcoude ca. 11.00 uur, verwachte terugkomst 16.00 uur.

Prijs € 18.50 (incl. lunch en vervoer)

Tweets van @tympaandebaat