Diligence

De Diligence

VROEGE VOGEL! 10 OKTOBER RONDVAART AMSTERDAMS RIJNKANAAL

Opstappen doen wij in Diemen en dan varen vervolgens via Driemond en het Amsterdam-Rijnkanaal naar de haven van Amsterdam. Vanuit de haven via de Nieuwe Herengracht en de Amstel en Amsterdam weer retour naar Driemond.
Rond de klok van 12.00 uur wordt een prima lunch geserveerd.

Vertrek uit Abcoude ca. 10.00

Verwachte terugkomst 16.00 uur

Prijs € 30.00 (incl. lunch, rondvaart en vervoer)

(Heeft u zich reeds aangemeld dan kunt u niet meer annuleren (wel uw plaats aan een ander geven)

VROEGE VOGEL! 18 AUGUSTUS MUSEUMTRAM DOOR AMSTERDAM

We gaan ouderwets trammen deze dag! Amsterdam heeft een enthousiaste groep vrijwilligers die deze authentieke ouderwetse tram op de rails houden. Daarom bezoeken we hen vandaag en maken een leuk tochtje door Amsterdam Oost.
Een gezellig en nostaligisch tochtje door Amsterdam Oost met een authentieke tram, waar u als kind waarschijnlijk ook nog mee gereden heeft!

Vertrek uit Abcoude ca. 11.00 uur, verwachte terugkomst 16.00 uur.

Prijs € 18.50 (incl. lunch en vervoer)

DONDERDAG 27 JUNI TOCHT LANGS DE IJSSEL, LUNCH EN ZILVERMUSEUM

Na een schitterende tocht langs de IJssel met de Diligence, strijken we neer bij het Nederlands zilvermuseum Een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven betekent een leuk, interactief en leerzaam uitje voor jong en oud. Bezoekers zien, voelen, ruiken en horen zilver en ontdekken nog veel meer over dit veelzijdige edelmetaal in de Wereld van Zilver.

DONDERDAG 20 JUNI -DINEREN BIJ BRASSERIE CAFÉ OEVERS KUDELSTAART

Brasserie café Oevers staat voor goed eten met lekkere bieren en wijnen geschikt voor ieder moment en situatie op de dag. Kom voor onze heerlijke koffie of maak een keuze uit één van onze losse thee smaken met een stukje huisgemaakt gebak om de dag gezellig te beginnen.
Wilt u komen voor diner dan bieden wij u buiten onze wisselende kaart ook gerechten buiten de kaart om aan. Waarin vaak het seizoen het thema is of een authentiek gerecht of juist wat minder bekend zodat u

Kosten vervoer (excl. uitgave bij de Basserie) € 5,00

Vertrek vanuit Abcoude: 16.30 uur

VRIJDAG 14 JUNI – WINKELEN/BOODSCHAPPEN BIJ DE MAXIS-MUIDEN

Twee vliegen in 1 klap. Lekker even weg en tegelijkertijd een boodschapje doen? Koffie/thee bij de Hema. Winkels van Albert Heijn, Lidl, Gall en Gall, C&A, Dierenwinkel, Zeeman, enz. alles bij de hand. Gebakken visje bij de kraam, een vette hap bij de snackkar? Beetje slenteren en weer richting huis. U bent klaar voor het weekend.

Vervoer: € 5,00

Vertrek vanuit Abcoude 13.00 uur

Verwachte terugkomst 17.00 uur

MAANDAG 10 JUNI LUNCH IN HUDSON’S BAY LA PLACE IN HAARLEM

“Ken je dat gevoel?
Dat je zin hebt in lekker, maar ook in écht eten. Iets dat goed is en puur en onbewerkt. En recht voor je neus wordt bereid. Zonder zakjes of pakjes of moeilijke namen. De lekkerste ingrediënten komen toch uit de natuur“
Wij gaan gezellig lunchen bij La Place dat zich op de bovenste verdieping bevindt van warenhuis Hudson’s Bay. Onder het genot van een heerlijke lunch wordt u getrakteerd op een panoramaview over schitterend Haarlem!

Kosten ; € 5.00

Vertrek vanuit Abcoude 11.30 uur,

verwachte terugkomst 14.00 uur

 

Tweets van @tympaandebaat