Diligence

De Diligence

Met de Diligence en het Ouderenfonds op zaterdag 8 december naar het middag kerstconcert in de Janskerk Utrecht

Geniet in de decembermaand van een onvergetelijk kerstconcert met het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Van tedere muziek met melancholische klanken tot kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Met solistische bijdragen van sopraan Olga Zinovieva en tenor Martinus Leusink weten deze musici de ware kerstgedachte aan u over te brengen. Waant u zich even in een wereld zonder zorgen in de historische Janskerk in Utrecht.

DINER IN DE SCHANS VINKEVEEN

De Schans is de ideale mix tussen goed eten en gezellig borrelen. U kunt er in een ongedwongen sfeer eten & drinken tegen een vriendelijke prijs. De menukaart biedt voor ieder wat wils. Op de woensdagavond kunt u ook onbeperkt spareribs eten, voor € 16,95! Kosten : € 5,00 voor het vervoer (exclusief diner/consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 17:00 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst: rond 20:30 uur

WOENSDAG 24 OKTOBER JAARMARKT IN WOERDEN

De Koeiemart is hét feest van Woerden. Snert, poffertjes en natuurlijk koeien, lekker slenteren over de koeienmarkt, de Woerdeneese markt en de warenmarkt. Op de warenmarkt in de binnenstad vind je echt van alles. Van leuke hebbedingetjes tot heerlijke hapjes en drankjes. Echt een perfect dagje uit in Woerden dus. Naast de warenmarkt is er ook weer de Woerdeneese markt op de Emmakade. Hier staan Woerdenaren die hun zelfgemaakte spullen verkopen. Kosten: € 5,00 voor vervoer (exclusief consumpties)

ZATERDAG 20 OKTOBER UTRECHTSE BOTANISCHE TUINEN

De Utrechtse Botanische Tuinen behoren tot de oudste nog bestaande universitaire tuinen van Nederland. De Tuinen zijn opgericht in 1639, drie jaar na de oprichting van de Utrechtse Universiteit. Bewonder tot laat in de herfst de prachtige zaden, kleurige bessen en herfstbladeren voor een waardig afscheid van het tuinseizoen. In een bezoekje aan de Tuinwinkel treft u een ruime keuze aan uiteenlopende (tuin)artikelen. Zo zijn er onder andere zaden & planten, een ruim en exclusief assortiment tuin- en plantenboeken. We zulen natuurlijk ook even neerstrijken in het Tuincafé.

Uitgelicht

Repair Café Mijdrecht maakt uw of uw kind’s fietslamp (of laat uw fietsverlichting nakijken in het... Lees verder
Op 19 juli jl. was het dan zover, na 1,5 jaar was het levensverhaal van Jan Zeldenrijk in boekvorm... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat