Diligence

De Diligence

VOOR DE VROEGE VOGEL: BACH’S MATTHÄUS PASSIE - UTRECHT

Wilt u Bach’s Matthäus Passion echt beleven en ervaren wat een 'live' uitvoering met een mens kan doen. Komt u dan mee met dit Diligence uitje om in de Janskerk te luisteren naar Matthäus Passion onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink. Vanwege overweldigende belangstelling in de laatste jaren bieden wij u vervroegd de kans om te reserveren voor het concert op zaterdag 20 april. Dit klassieke spektakel is tegen een speciale prijs van € 44,00 te boeken. Dit alles incl.

DONDERDAG 28 FEBRUARI - INTRATUIN - HILVERSUM

Intratuin, u wel bekend, heeft de kerstspullen weer opgeborgen en de aangeboden planten e.d. weer keurig opgesteld. Snuffel rond voor een aanbieding en/of als u dat gezien hebt geniet u in het restaurant van een heerlijke salade of broodje met een kop koffie of thee. Na deze verfrissing nog even de rest van de aangeboden koopwaar doorsnuffelen en moe maar voldaan op huis aan.

Kosten: € 5,00 voor het vervoer (exclusief consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 11:00 uur kunt u worden opgehaald

ZATERDAG 23 FEBRUARI - DINER RESTAURANT DE PUNT - BAAMBRUGGE

Wij gaan weer eens naar het supergezellige en dorpse Café-restaurant De Punt in Baambrugge. De gezelligheid op zaterdag en het diner op ons laatste bezoek was prima en goed bezocht. Eventueel kunt u mee op eigen gelegenheid maar laat u ons dat weten voor de reservering. De menukaart is uitgebreid en biedt een ieder wat wils. Wie gaat er mee?

Kosten: € 5,00 voor vervoer en entree (exclusief consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 17:30 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 21:30 uur

WOENSDAG 13 FEBRUARI - VISLUNCH KOP VAN DE HAVEN - IJMUIDEN

Proef en beleef de maritieme sfeer in de Kop van de Haven

Je komt binnen en waant je op een schip. Je ziet het water van de zee om je heen. Aan alles is gedacht om jou op elk moment van de dag de rauwe, maritieme schoonheid van IJmuiden te laten beleven en proeven. Dat zie je terug in de gerechten, inrichting en presentatie. Met een beetje geluk komt er zo’n enorm schip binnen. Een fantastisch gezicht.

Kosten: € 5,00 voor vervoer (exclusief consumpties).

Vertrek Abcoude: vanaf 11:30 uur kunt u worden opgehaald

ZONDAG 10 FEBRUARI - MOZART IN CONCERTGEBOUW - AMSTERDAM

Mozart Requim en hoogtepunten uit de Hohe Messe, waarbij in de prijs is inbegrepen een gratis programmaboekje, gratis cd/dvd, een persoonlijke ontvangst door gastheren/-vrouwen van het Nationaal Ouderenfonds, gereserveerde 1e klas plaatsen, garderobe en een drankje in de pauze. Echt een prachtig concert dat u niet mag missen, zeker voor de liefhebbers.

Kosten: € 44,00.

Vertrek Abcoude: vanaf 13:00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 17:00 uur

LUNCH IN RESTAURANT DE EEND-LOOSDRECHT

Op het moment dat u de bus verlaat en naar De Eend toeloopt merkt u meteen dat deze locatie anders is dan u van menig restaurant zou verwachten. De combinatie van restaurant, zoetwatervisserij, jachthaven en botenbouw is natuurlijk niet zo snel gevonden. Eenmaal binnen wordt u omarmd door de warme en gastvrije sfeer van het interieur. Een ongedwongen sfeer van stijlvol, klassiek met een snufje Eend. Subtiele verlichting aangevuld met romantisch kaarslicht maakt dat u extra geniet van uw lunch Veel streek en seizoensgebonden gerechten vindt u op de menukaart.

MUSEUM KRANENBURGH- BERGEN (NH)

Museum Kranenburgh werd opgericht in 1993, destijds gehuisvest in villa Kranenburgh. Het fundament van de collectie van Museum Kranenburgh wordt gevormd door De Bergense School. In de collectie, die 3.500 kunstwerken uit de periode 1900 – heden omvat, bevinden zich een aantal topwerken uit deze periode, van ondere anderen Leo Gestel, Dirk Filarski, Jan Sluijters, Gustave de Smet, Charley Toorop en John Raedecker. Het museum herbergt tevens een bijzondere collectie foto’s van Eva Besnyö die een schitterend beeld geven van de hechte kunstenaarskring in Bergen.

BEZOEK BEELD EN GELUID/OPNAME KASSA

Beeld en Geluid. Voor het bijwonen aan het programma Kassa bezoeken wij de permanente tentoonstelling Beeld en Geluid. Maak uw media ervaring compleet! In het restaurant van Beeld en Geluid kunnen wij genieten van een versnapering alvorens ons te melden voor het bijwonen van het programma Kassa. Kassa De uitzendingen van het consumentenprogramma van BNNVARA komen iedere zaterdag live vanaf het Mediapark in Hilversum. In het Studio Centrum ontvangt Brecht van Hulten haar gasten en worden de producten getest.

VISLUNCH KOP VAN DE HAVEN-IJMUIDEN

Proef en beleef de maritieme sfeer in de Kop van de Haven

Je komt binnen en waant je op een schip. Je ziet het water van de zee om je heen. Aan alles is gedacht om jou op elk moment van de dag de rauwe, maritieme schoonheid van IJmuiden te laten beleven en proeven. Dat zie je terug in de gerechten, inrichting en presentatie. Met een beetje geluk komt er zo’s enorm schip binnen. Een fantastisch gezicht. Kosten: € 5,00 voor vervoer (exclusief consumpties)

Vertrek Abcoude: vanaf 11:30 uur kunt u worden opgehaald Verwachte thuiskomst: rond 15:00 uur

Pagina's

Uitgelicht

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Nieuwe verkeersborden, snelheden,... Lees verder
Het jongerenwerk van Tympaan-De Baat is er voor alle jongeren binnen de gemeente De Ronde Venen. ... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat