Diligence

De Diligence

Woensdag 29 januari Bezoek aan Kringloopwinkel Dorcas Aalsmeer

Wij zijn  allemaal nieuwsgierig wat er zoal bij een kringloopwinkel terecht komt. Allemaal moeten wij eens opruimen en dan gaan spullen naar de Kringloop. Andere mensen genieten van de door u ingeleverde zaken. Vaak vindt u er eits van uw gading, een vaasje, een kop en schotel, iets voor de keuken of een leuk voetenbankje. De Kringloop winkel is enorm groot dus grijpt u kans als u iets ziet.

Ophaal tijd: 12.30 uur

Thuiskomst tijd: 15.30 uur

Kosten vervoer: € 5,00

 

Donderdag, 23 januari Winterwandeling vanuit De Boei Vinkeveen

Gezellig met elkaar een wandeling maken. In de wintermaanden is het heerlijk om een frisse neus te halen. De wandeling duurt ongeveer een uur en is zeker ook geschikt voor rollators. Mocht het toch te lang voor u zijn dan loopt één van de aanwezige begeleiders alvast met u terug naar de Buurtkamer. Na afloop staat er een kop heerlijke huisgemaakte snert voor u klaar. Op deze dag vertrekken we om 11.00 uur vanuit de De Boei Vinkeveen . Er wordt een stempelkaart uitgereikt. Bij 4 stempels of meer krijgt u een medaille.

Donderdag 16 januari Museum Speelklok Utrecht

Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten van Museum Speelklok. Laat je in het museum verrassen door de vrolijke muziek die vanuit alle hoeken van het museum klinkt. De zelfspelende muziekinstrumenten die in Museum Speelklok staan, zijn er in alle soorten en maten. Van kleine speeldoosjes, automaten en speelklokken tot enorme carillonklokken,  dans- en straatorgels. Al deze instrumenten zijn te zien én te horen in Museum Speelklok, het vrolijkste museum van Nederland!

Ophaal tijd: 10.00 uur

Thuiskomst tijd: 15.00 uur

Dinsdag, 14 januari Lunchen bij Eetcafe de Eend in Loosdrecht

De combinatie van restaurant, zoetwatervisserij, jachthaven en botenbouw is natuurlijk niet zo snel gevonden. Eenmaal binnen wordt u omarmd door de warme en gastvrije sfeer van het interieur.Een ongedwongen sfeer van stijlvol, klassiek met een snufje Eend. Veel streek en seizoensgebonden gerechten vindt u op de menukaart zoals ambachtelijk gerookte paling en huisgemaakte roompaté .

Ophaal tijd     11.00 uur

Thuiskomst tijd    15.00 uur

Kosten vervoer   € 5,00

 

 

Uitgelicht

ROLLATOR  SPREEKUUR   WOENSDAGMORGEN Tijd: van 10.00 – 11.00 uur Bent u niet in de gelegenheid om... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat