Diligence

De Diligence

VRIJDAG 30 SEPTMBER ANNA HAEN

Bij buitenlocatie Anna Haen geloven ze in puur en lokaal eten & drinken. En zo staan ze ook bekend. Ze werken samen met boeren en leveranciers uit de buurt die loei-verse yoghurt, de romigste kazen, kakelverse eieren en smaakvolle groenten en fruit leveren. En dat proef je!

Kosten : € 6,00 voor vervoer, exclusief consumpties

Vertrek : vanaf 11:00 uur kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst : rond 15:00 uur

Donderdag 15 SEPTEMBER FLORIADE EXPO, ALMERE

Op deze wereldtuinbouwtentoonstelling ontdek je oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. In het ruim 60-hectare grote Floriade-park valt veel te ontdekken. Wandel je eigen route, sluit aan bij een rondleiding of volg één van de routes die Floriade aanbiedt. Ouderwetse gezelligheid tijdens de lunch bij de Urban stage met Djembe band Zamana. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

De toegang tot de Floriade is € 35,00

MAANDAG 5 SEPTEMBER BOSMOBIEL

Met de bosmobiel wordt een “rijdende boswandeling” gemaakt door het Amsterdamse Bos. Er zijn 2 Bosmobielen beschikbaar dus genoeg plek. Het enige wat u hoeft te doen is instappen! Tussendoor pauzeren we om ergens een kopje koffie of thee te drinken. Opgelet: bij wat minder weer raden wij u aan om zich warm te kleden

Kosten: € 14,00 voor vervoer en Bosmobiel, exclusief consumpties.

Vertrek: vanaf 11.30 u. kunt u worden opgehaald

Verwachte thuiskomst: rond 17:00 u.

DINSDAG 19 JULI: FLORIADE EXPO, ALMERE

Op deze wereldtuinbouwtentoonstelling ontdek je oplossingen die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. In het ruim 60-hectare grote Floriade-park valt veel te ontdekken.

Wandel je eigen route, sluit aan bij een rondleiding of volg één van de routes die Floriade aanbiedt.

Ouderwetse gezelligheid tijdens de lunch bij de Urban stage met Djembe band Zamana. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

Uitgelicht

Vorige week, dinsdag 20 september, zijn verschillende organisaties bij elkaar gekomen om de... Lees verder
Op 29 september komt 1330 naar de Ronde Venen! Er vinden 2 groepsdialogen plaats waar iedereen van... Lees verder