Tympaan-De Baat stimuleert het gesprek over de laatste levensfase

Praten over de laatste fase van je leven – dat is nog niet zo makkelijk. Maar nuttig is het wel: het kan nu rust geven en later de ruimte om de laatste levensfase echt te beleven. 

Daarom sluit Tympaan-De Baat aan bij de initiatieven van de nationale Coalitie van Betekenis tot het Einde (gesteund door het ministerie van VWS) en biedt dit najaar een dialoogbijeenkomst aan. In een dialoogbijeenkomst komen mensen samen in aangenaam kleine kring (5-8 deelnemers) om gedachten en ervaringen uit te wisselen. Dit doen zij aan de hand van vier vragen, onder begeleiding van een speciaal getrainde gespreksleider. In een sfeer van vertrouwen, openheid en respect, komen deelnemers allicht makkelijker tot een (verdere) voorbereiding van de laatste levensfase. Bijvoorbeeld een gesprek daarover met naasten.

Deelname is gratis. De bijeenkomst vindt plaats op 27 september om 19.30 uur in Dienstencentrum De Angstelborgh, Dorpszicht 22, Abcoude.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk, in verband met het aantal deelnemers per bijeenkomst. Aanmelden kan bij het Klanten Contact Centrum tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (0297) 760 260 of via de e-mail [email protected].

Uw gespreksleider is Henk Hagen, dialoogbegeleider van de nationale Coalitie van Betekenis tot het Einde.

Plaats: 
Tijd: 
van 19:30 tot 21:30
Datum: 
27-09-2018

Uitgelicht

Uitnodiging De Ronde Venen heeft reden om trots te zijn. Binnenkort kunnen in heel Nederland... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat