Thee & Tekenen (tot nader order opgeschort)

Heeft u soms ook behoefte aan wat meer contacten? Vind u het leuk om met anderen creatief bezig te zijn? Kom dan ook naar de nieuwe activiteit: Thee & Tekenen.

Iedere eerste vrijdag van de maand kunt u onder het genot van een kopje thee (of koffie) creatief bezig zijn bij Tympaan-De Baat in de Trekvogel. Bij Thee & Tekenen gaat het om elkaar ontmoeten en met elkaar tekenen of schilderen. Zou je wel willen tekenen, maar durf je niet zo goed? Of heb je vroeger wel getekend, maar maak je er nu geen tijd meer voor? Bij ‘Thee & Tekenen’ kun je op een gezellige en ontspannen manier creatief aan de slag, terwijl je anderen ontmoet met wie je dezelfde interesse deelt. Oefenen met handletteren of in je bullet journal werken kan natuurlijk ook. Een gezellige ochtend voor jong en oud! Met je eigen spullen ga je zelfstandig aan de slag. Het gaat hierbij om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Laagdrempelig en vrijblijvend. Er wordt geen les gegeven. Er is (beperkt) materiaal aanwezig. Aanmelden is prettig maar niet verplicht. Thee & Tekenen kost € 3,50 per keer, inclusief thee. Voor meer informatie of aanmelden: Marianne White, m.white@stdb.nl of info@studiospring.nu.

Wanneer: Elke 1e vrijdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur bij Tympaan-De Baat in de Trekvogel, Karekiet 49, Mijdrecht.

Plaats: 
Tijd: 
van 09:30 tot 11:30
Datum: 
06-03-2020

Uitgelicht

Belangrijke mededeling van het Servicepunt: “Het is momenteel niet mogelijk het Servicepunt te... Lees verder
In juli 2018 is Jongerenwerk De Ronde Venen van Tympaan-De Baat begonnen met het project... Lees verder