De Diligence

Wat is de Diligence
De Diligence is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en minder validen in Abcoude en Baambrugge, met als doel het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid. De Diligence is voor iedereen die zich zonder hulp niet of moeilijk buitenhuis kan begeven. De Diligence rijdt door de inzet van vrijwilligers. Een chauffeur en een begeleider halen u op voor activiteiten met een bus welke plaats biedt aan 7 personen. Zij kunnen u ook helpen in de winkels, met het dragen van de boodschappen of tijdens de activiteit. Er kunnen geen huisdieren mee.  Er dient met gepast geld betaald te worden aan de begeleider.  Zorg dat u op tijd klaar staat zodat onnodige vertraging kan worden voorkomen.

Aanmelden voor activiteiten
U kunt zich op ma-wo-vr van 10:00-12:00 uur aanmelden bij het Klanten Contact Centrum via 0294-283302 voor de activiteiten van de Diligence. Indien er meer aanmeldingen zijn dan zitplaatsen, zal er worden geloot. U bent pas verzekerd van deelname, nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen! Deze bevestiging wordt ruim een week voor vertrek verstrekt.

Afmelden voor activiteiten
Mocht u onverhoopt niet kunnen. Meldt u zich dan tijdig af via 0294-284 824 zodat wij uw plaats kunnen overdragen aan iemand anders. Reeds gemaakte kosten (bijv kaarten in voorverkoop) kunnen wij als nog in rekening brengen.

Rolstoelen en rollators
Wij hebben beperkte plek in de Diligence voor rollators en rolstoelen. Meldt u a.u.b. bij aanmelding of u afhankelijk bent van een rolstoel of rollator. Uw rolstoel of rollator dient inklapbaar te zijn en er wordt van u verwacht dat u zelf van uw rolstoel kunt overstappen naar de stoel in de bus.

Kijk hier voor het actuele programma

Doelgroep: 
Plaats: 
Tijd: 
(All day)
Datum: 
01-05-2017
Activiteitengroep: 

Uitgelicht

De organisatie Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat is dé welzijnsorganisatie in de regio De... Lees verder
Dinsdagavond 12 oktober organiseert Mantelzorg De ronde Venen van 19.30 tot 21.30 uur een online... Lees verder